Home Muziek Zangeres Jessie J verwacht eerste kindje: zwangerschap bevestigd op Instagram

Zangeres Jessie J verwacht eerste kindje: zwangerschap bevestigd op Instagram

Afbeelding van Pexels via Pixabay

De Britse zangeres Jessie J heeft op Instagram bevestigd dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Ze deelde foto’s van haar groeiende baby bump en liet weten dat ze zich verheugt op het avontuur dat ze samen met haar kind zal beleven. Dit nieuws was een verrassing voor velen, aangezien Jessie J nog niet eerder had aangegeven dat ze zwanger was of wilde worden.

Jessie J, wiens echte naam Jessica Ellen Cornish is, startte haar muziekcarrière in 2011 met het uitbrengen van haar debuutalbum “Who You Are”. Sindsdien heeft ze verschillende hits gehad, zoals “Price Tag”, “Domino” en “Bang Bang”, een samenwerking met Ariana Grande en Nicki Minaj. De zangeres heeft ook al diverse awards gewonnen, waaronder een Brit Award voor Beste Britse Vrouwelijke Soloartiest. Bovendien is Jessie J nu ook in het nieuws vanwege haar zwangerschap.

Hoewel Jessie J nog niet heeft aangegeven wanneer ze verwacht te bevallen, heeft ze wel laten weten dankbaar te zijn voor alle liefde en steun die ze heeft ontvangen sinds ze haar zwangerschap bekendmaakte. Ze bedankte haar fans voor hun welwillendheid en zei dat ze er klaar voor is om dit nieuwe hoofdstuk in haar leven als zwangere vrouw te beginnen. Zoals we allemaal weten, is het zwanger zijn van een kind een bijzonder moment in het leven van een vrouw, en Jessie J lijkt zich daar ook zeker van bewust te zijn.

Afbeelding van Pexels via Pixabay 

Vorig artikelDeze NPO-programma’s zijn in 2022 het hoogst gewaardeerd
Volgend artikelSamsung tilt duurzamer leven naar een hoger niveau op CES 2023
Ik ben veel met social media bezig. Mijn moeder zei: 'ga toch eens iets nuttigs doen'. Toen dacht ik bij mezelf "ik ga hier iets nuttigs mee doen". Als de dag van vandaag schrijf ik nu artikelen. Artikelen wat over vanalles gaat. Het zou zelfs over jou kunnen gaan... En ik houd van koffie (dit wordt meestal ook zo standaard gezegd). Het liefste cappuccino/macchiato. Wat doe ik op de site en waar schrijf ik over? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld, deze vraag stel ik vooral mezelf. Ik houd mij vooral bezig over het nieuws rondom: YouTube en muziek. Naast het schrijven ben ik ook bezig met de groei van de site. Ik ben manager en zie de site graag groeien, help jij mee?!