Home Nieuws Muziek Nieuws Frenna verwelkomt een nieuwe versie van zichzelf op nieuw album

Frenna verwelkomt een nieuwe versie van zichzelf op nieuw album

Dat Frenna tot de top van de Nederlandse muziekscene behoort is geen nieuws. In 2019 was hij de meest gestreamde artiest van Nederland met ruim 325 miljoen streams. Na monsterhits als ‘Verleden Tijd’ met Lil Kleine van zijn succesvolle album ‘Francis’ dat de platina status behaalde en goed was voor een Edison Pop Award heeft hij niet stil gezeten. Hij heeft inmiddels al meer dan dan 10 nieuwe singles uitgebracht en is samen met Yxng Le te horen op de nummer-1 hit ‘Wat Is Je Naam’. Zijn meest recente singles ‘Venus’ met Ronnie Flex en Snelle en ‘Money Deh Yah’ zijn momenteel ook de hitlijsten aan het bestormen. Vandaag is een aantal van deze singles op ’t Album Onderweg Naar ‘Het Album’ verschenen, inclusief zeven nieuwe tracks waarvan het overgrote deel geproduceerd is door Spanker. Het album telt in totaal 14 tracks en is hier te beluisteren.

Naast artiest is Frenna het brein achter verschillende succesvolle evenementen. Zo organiseerde hij afgelopen zomer het ‘777 Festival’, welke ruim 7000 bezoekers trok en daarmee volledig uitverkocht was. Dit jaar keert het festival terug op 25 juli terug in het Zuiderpark in Den Haag. Met zijn concept ‘Meisjes Blijven Meisjes’ verkocht hij tevens de AFAS Live compleet uit tijdens het Amsterdam Dance Event. Ook dit jaar blijft de rapper manifesteren. Zo is onlangs hoofdsponsor geworden van een voetbalclub voor jongeren.
 ‘’Persoonlijk vind ik dit mijn beste album tot nu toe. Het is dieper dan mijn eerdere albums en heeft een internationale sound. Met dit album zeg ik in feite gedag tegen de oude ik en verwelkom ik de nieuwe.’’
– Frenna