Home Games UNO Flip! nu verkrijgbaar

UNO Flip! nu verkrijgbaar

UNO Flip!, de nieuwste downloadbare content voor het bekende kaartspel UNO, is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Nintendo Switch. Met UNO Flip! krijgen de bekende spelregels een spannende nieuwe twist met dubbelzijdige kaarten die de klassieke gameplay een competitief element geven.

Schakel tussen de lichte en donkere kant door de gloednieuwe Flip-kaart te spelen en schud de boel op met unieke actiekaarten:

  • Flip-kaart – De Flip-kaart zorgt ervoor dat alles omkeert zodra deze is gespeeld, inclusief de aflegstapel, de trekstapel en de hand van elke speler.
  • Draw One Card – Wanneer deze kaart wordt gespeeld, moet de volgende speler één kaart trekken en zijn beurt missen.
  • Wild Draw Two Card – Speel deze kaart om de kleur te kiezen en de volgende speler twee kaarten te laten trekken en zijn beurt te laten missen.
  • Draw Five Card – Zodra deze kaart gespeeld wordt, moet de volgende speler vijf kaarten trekken en zijn beurt missen.
  • Skip Everyone Card – Deze kaart kan een situatie volledig omdraaien, omdat deze iedereen een beurt laat overslaan en de speler die hem plaatst dus een extra beurt geeft.
  • Wild Draw Color Card – Zodra deze kaart in het spel is, kiest de speler een kleur voor de volgende speler om te trekken. Het maakt niet uit hoeveel kaarten er nodig zijn, de volgende speler moet kaarten blijven trekken tot de kleur is gevonden en mist ook zijn beurt.

Voor spelers die meer willen, is er nu ook de UNO Ultimate Edition. Deze editie bundelt UNO, UNO Flip! en bevat de UNO Just Dance-, Rayman-, Rabbids- en winterthema’s.

UNO is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC, onder meer op de Ubisoft Store.