Home Muziek Elke beller wint tickets voor Taylor Swift bij Mattie & Marieke

Elke beller wint tickets voor Taylor Swift bij Mattie & Marieke

© Qmusic

Deze ochtend hebben Mattie & Marieke in de Ochtendshow op Qmusic een nieuwe editie van ‘Elke Beller Wint’ aangekondigd. Op donderdag 21 maart worden tickets voor Taylor Swift weggegeven, de meest begeerde tickets van het jaar. De Amerikaanse superster geeft begin juli drie uitverkochte concerten in de Johan Cruijff Arena. In Nederland was vorig jaar een ware ticketgekte rond de kaartverkoop van de concerten van Taylor Swift, net als in de hele wereld. Mattie & Marieke kunnen luisteraars donderdag blij maken met de gewilde tickets voor de ‘The Eras Tour’ van Taylor Swift.

Donderdag 21 maart zullen Mattie & Marieke voor de vijfde keer de succesvolle actie ‘Elke Beller Wint’ spelen in de Ochtendshow op Qmusic. In eerdere edities wonnen luisteraars een robotstofzuiger, een Airwrap, € 1.000,- cash en grote LEGO sets. Deze keer kunnen luisteraars van de Ochtendshow kans maken op tickets voor het uitverkochte Taylor Swift concert in de Johan Cruijff Arena op zaterdag 6 juli.

Het spelmechanisme van ‘Elke Beller Wint’ is simpel, luisteraars kunnen tussen 07.00 en 10.00 uur bellen naar de studio van Qmusic. Degenen die live in de uitzending komen bij Mattie & Marieke winnen 2 tickets voor Taylor Swift. Tussen 06.00 en 07.00 uur is de pre-show van de actie te horen.

Alle actievoorwaarden zijn te vinden op Qmusic.nl.

Bron en foto: ©Qmusic