Home Nieuws Muziek Nieuws Alicia Keys exclusief op 538 Koningsdag

Alicia Keys exclusief op 538 Koningsdag

Alicia Keys viert haar allereerste Koningsdag met 538. De Amerikaanse zangeres verzorgt op de verjaardag van onze koning een exclusief optreden voor 538 Koningsdag, het grootste virtuele Oranjefeest van Nederland. Ook Snollebollekes, Suzan & Freek, Nielson & Tabitha, Gavin James en Kris Kross Amsterdam zijn toegevoegd aan de line-up van het Koningsdag-event, die nu compleet is. Luisteraars van 538 en kijkers van TV 538, SBS6 en KIJK.nl kunnen maandag 27 april van 15.00 uur tot 18.00 uur meefeesten vanuit huis.

De optredens van de allergrootste nationale en internationale artiesten komen van over de hele wereld, vanaf verschillende locaties mét bijzondere momenten. Alicia Keys zingt de luisteraars toe vanuit Amerika en ook Tiësto treedt op vanuit de Verenigde Staten. Snollebollekes heft om 16.00 uur namens 538 het glas op de koning gevolgd door het altijd feestelijke ‘Links-Rechts’. Het optreden van Lucas & Steve komt vanaf een speciale koninklijke locatie en Martin Garrix sluit de dag spectaculair af vanaf een geheime locatie.

De volledige line-up van 538 Koningsdag:

– Alicia Keys

– Anne-Marie

– Chef’Special

– Davina Michelle

– DI-RECT

– Duncan Laurence

– Emma Heesters & Rolf Sanchez

– Gavin James

– Kris Kross Amsterdam

– Lucas & Steve

– Martin Garrix

– Nielson & Tabitha

– Orgel Joke

– Sheppard

– Snollebollekes

– Suzan & Freek

– Tiësto

538 Koningsdag

Op maandag 27 april viert Radio 538 de verjaardag van onze koning met het grootste virtuele Koningsdag-event van Nederland. Luisteraars kunnen meefeesten vanuit eigen huis, tuin of balkon via Radio 538, TV 538, YouTube, de 538 app en 538.nl. Ook is het Oranjefeest te volgen bij SBS6 en op KIJK.nl. Op deze manier kunnen meer mensen dan ooit toch Koningsdag met elkaar vieren, verspreid door het hele land en interactief.

538 Koningsdag is gratis en vindt plaats op maandag 27 april vanaf 15:00 uur. Uiteraard worden in aanloop naar en tijdens 538 Koningsdag de regels van het RIVM omtrent het coronavirus gehandhaafd.

Bron © Radio 5438 / Talpa Network