Home Muziek AC/DC terug met lang verwacht nieuw album ‘POWER UP’

AC/DC terug met lang verwacht nieuw album ‘POWER UP’

Op vrijdag 13 november is het dan eindelijk zover. Dan brengt AC/DC zijn nieuwe (17e)  album ‘POWER UP’ uit via Columbia Records (/Sony Music). Dit is de eerste nieuwe muziek van de legendarische band sinds 2014. Met de geweldige nieuwe single ‘Shot In The Dark’ zet de Australische rocklegende, die in absolute topconditie verkeert, direct de toon.

De bandbezetting is als volgt:
Brian Johnson: zang
Angus Young: lead gitaar
Stevie Young: slag gitaar
Cliff Williams: bas
Phil Rudd: drums

Voor het album werkte de band opnieuw met producer Brendan O’Brien, waarmee ook ‘Black Ice’ (uit 2008) en ‘Rock Or Bust’ (2014) werden gemaakt. Volledig opgeladen voor het volgende decennium biedt AC/DC op het nieuwe album twaalf ijzersterke nummers, waarop met grote trots de eigen zo herkenbare sound en kenmerkende power opnieuw worden geëtaleerd.

POWER UP’ is beschikbaar in meerdere versies die verzamelaars en die-hard fans zullen doen watertanden, waaronder digitale, CD- en deluxe versies. Met als absolute klap op de vuurpijl de limited edition: een unieke luxe ‘POWER UP’-box als ultiem hebbeding voor de fan. Met een druk op de knop aan de zijkant van de box gaat het neon AC/DC-logo knipperen en knalt ‘Shot In The Dark’ direct uit de ingebouwde luidsprekers. De box bevat de CD in soft-pack met een booklet van 20 pagina’s met exclusieve foto’s, plus een USB-oplaadkabel zodat de box altijd opgeladen en ingeschakeld blijft.

De LP verschijnt op 180 gram vinyl in een mooie klaphoes. Limited editions van de LP zijn verkrijgbaar bij geselecteerde winkels in het hele land, evenals bij de online shop van de band. Het album zal beschikbaar zijn op alle digitale platforms.

TRACKLIST:
1) Realize
2) Rejection
3) Shot In The Dark
4) Through The Mists Of Time
5) Kick You When You’re Down
6) Witch’s Spell
7) Demon Fire
8) Wild Reputation
9) No Man’s Land
10) Systems Down
11) Money Shot
12) Code Red

AC/DC
AC/DC is een van de meest invloedrijke rockbands in de geschiedenis met meer dan 200 miljoen verkochte albums wereldwijd en 71,5 miljoen verkochte albums in de VS alleen. met een wereldwijde verkoop van 50 miljoen exemplaren is ‘Back in Black’ AC/DC’s best verkochte album; en het 3e best verkochte album ooit. AC/DC werd in 2003 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame®. De band won zijn eerste Grammy® Award in de categorie ‘Best Hard Rock Performance’ voor de song ‘War Machine in 2010. ‘De band verkoopt stadions op meerdere continenten uit; verkoopt jaarlijks miljoenen albums en genereert miljarden streams.

AC/DC are back in 2020. Get ready for POWER UP now!

Bron © Sony Music

Vorig artikelNoordelijk Film Festival trekt de provincie in
Volgend artikelAnd what will destiny bring tomorrow? Ontdek de eerste beelden van The Witcher S2