Home Nieuws Jongeren Hoogstaande inspiratie en creativiteit met een view bij masterclass academy Skybox

Hoogstaande inspiratie en creativiteit met een view bij masterclass academy Skybox

Wat doe je als de hele wereld ineens verandert? Dan verander je natuurlijk mee. Ondernemer Ron Simpson lanceert daarom Skybox; een masterclass academy waar jouw creativiteit en skills naar het hoogste niveau worden gecoacht. Vanaf nu kun je je inschrijven voor workshops en een-op-een sessies in The Student Hotel in Amsterdam met de crème de la crème van de creatieve industrie. 

Inspirerende sessies
Wordt het een bekende sterrenchef, een Olympisch goud-winnende topsporter, de PR manager van ’s werelds nummer één DJ of de oprichters van het hotste streetwear label du moment? Skybox biedt een indrukwekkende selectie aan van inspirerende workshops op het gebied van creative business en personal development. Of je nu strategisch slimmer wil ondernemen, een nieuwe skill wil ontwikkelen of een million dollar idea in de markt wil zetten; op elk vraagstuk vind je bij Skybox een antwoord. De coaches van Skybox vormen een verfijnde line-up van makers, denkers en doeners met een schat aan verzamelde kennis.

Industry leaders
Naast Ron Simpson zelf kun je sessies en workshops boeken met industry leaders als Joris Bijdendijk (sterrenchef RIJKS), Mark Tuitert (Olympisch kampioen en ondernemer), José Woldring (Oprichter The Media Nanny en PR manager van DJ David Guetta), Defano Holwijn (presentator, rapper, acteur), Samuel Levie (Brandt & Levie), Nanne van der Leer (Lief Leven), Frank de Ruwe (Natwerk, Streetart Frankey) en nog veel meer.

Ook zijn er maandelijks specials waar de kaarten kosteloos van verloot worden. One-off experiences die de programmering overstijgen met bijzondere gasten, zoals Guillaume Philibert van Amsterdams fashionlabel Filling Pieces, Manon van Essen van Magioni en Achmed Akkabi (acteur en showrunner van de spectaculaire serie Mocro Maffia). Je grijpt je kans door je in te schrijven voor de ticketloting via de website.

Exclusive view
Via www.skybox.nl boek je een van de exclusieve workshops uit het uitgebreide aanbod. De sessies vinden plaats in kleine kring van maximaal vier personen of een-op-een met je favoriete coach. Wie een timeslot heeft geboekt wordt ontvangen op de bovenste verdieping van The Student Hotel aan de Wibautstraat in Amsterdam. Een partnership die je bedient tot in de wolken met alle luxe en hotelservices die je maar kunt wensen, zoals parkeergelegenheid, snacks, drankjes, genoeg ruimte voor 1,5 meter afstand, betoverende views over de hoofdstad en de mogelijkheid om een overnachting bij te boeken. Dit is de perfecte plek om te timmeren aan ieders droom. 

Netwerk
Initiatiefnemer van Skybox is de creatieve entrepreneur Ron Simpson. Naast het mede oprichten van het succesvolle The Avocado Show, dat inmiddels uitgerold wordt door heel Europa, staat het volgende avontuur alweer klaar. Hij wil zich focussen op het omtoveren van creatieve ideeën tot succesvolle concepten en laat zich inspireren door wat er op zijn pad komt. “In deze uitdagende tijd merkte ik dat steeds meer mensen om me heen op zoek waren naar strategisch advies, inspiratie, persoonlijke ontwikkeling of zelfs een goede reden om even het thuis kantoor uit te kunnen. Ik besloot wat creatieve sessies te organiseren om zo wat vrienden en ondernemers door deze periode vol veranderingen heen te helpen. De reacties waren overweldigend en door alle positieve energie ontstond het idee om dit voor iedereen mogelijk te maken. Toen ik eenmaal doorhad hoeveel talent uit mijn netwerk hieraan mee wilde doen en we vanuit zo’n ongelooflijk toffe locatie konden werken, ging de rest eigenlijk vanzelf. Dit is precies de academy geworden die ik zelf zou willen bezoeken.

Vanavond om 20:00 uur host Ron Simpson een speciale Skybox room op Clubhouse. Maak kennis met de coaches en stel jouw prangende vraag.

www.skybox.nl

Bron © Skybox Foto: v.l.n.r. Skybox coaches José Woldring, Defano Holwijn en Ron Simpson – ©Rachel Ecclestone