Home Business Disneyland Paris is op zoek naar jou!

Disneyland Paris is op zoek naar jou!

© Disneyland Paris

Het Talent Acquisition-team in Disneyland Paris, Europa’s belangrijkste toeristische bestemming, start een nieuwe jaarlijkse wervingscampagne in verschillende steden in Frankrijk en Europa. Het bedrijf biedt duizenden contracten aan in toeristische beroepen in de horeca, hospitality, in de Disney hotels en in het Customer Relations Center.
Als onderdeel van de campagne organiseert Disneyland Paris op 24 november 2022 een wervingsdag in Amsterdam. Sollicitanten kunnen http://careers.disneylandparis.com/ bezoeken voor meer informatie.

Disneyland Paris viert haar 30e verjaardag en de opening van het nieuwe themagebied Marvel Avengers Campus. Om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te garanderen en de Disney magie tot leven te brengen, begint het bedrijf na een onderbreking van twee jaar aan een nieuwe Europese wervingstournee om toekomstige talenten te vinden en komt het op 24 november naar Amsterdam. Door middel van het trainingsprogamma ‘La Tradition’ leren nieuwe Cast Members de magie van de Disney wereld en cultuur. Disneyland Paris biedt accommodatie in de buurt van het resort voor degenen die niet in de regio Parijs wonen (afhankelijk van beschikbaarheid).

Operationele beroepen

Beginners (18 jaar of ouder) of ervaren personen kunnen solliciteren voor een baan in de horeca, hospitality, in de Disney hotels en in het Customer Relations Center. De contracten zijn voor onbepaalde tijd en voor bepaalde tijd van 2 tot 8 maanden tussen februari en augustus (inclusief julie en augustus).

Alle details, de beschikbare posities, vereisten en voorlopige registratie (verplicht) voor de wervingsdag in Amsterdam op 24 november 2022 zijn te vinden op de website: http://careers.disneylandparis.com/

Over Disneyland Paris Disneyland Paris opende voor het eerst haar deuren in april 1992 en is uitgegroeid tot de nummer één toeristische bestemming van Europa. Tegenwoordig is het een resort voor een meerdaags bezoek met twee themaparken van wereldklasse, zeven Disney themahotels, het Disney Village entertainmentcomplex en Europa’s grootste geïntegreerde locatie voor zakelijke evenementen. Disneyland Paris is de grootste particuliere werkgever in het departement Seine-et-Marne, met meer dan 500 verschillende banen en 124 nationaliteiten.

http://careers.disneylandparis.com/

Bron en foto © Disneyland Paris