Home Games Pulse 3D Wireless Headset Midnight Black wordt volgende maand gelanceerd

[video] Pulse 3D Wireless Headset Midnight Black wordt volgende maand gelanceerd

Een blik op nieuwe updates voor draadloze Pulse 3D-headsets.


Voortbouwend op de nieuwe kleuren met een melkwegthema die we in juni hebben geïntroduceerd voor DualSense draadloze controllers, ben ik verheugd te kunnen melden dat de Pulse 3D-headset ook een nieuwe kleur krijgt: Midnight Black.

Deze nieuwe look voor de Pulse 3D-headset komt overeen met hetzelfde kleurenschema als de DualSense Midnight Black draadloze controller – met twee subtiel verschillende tinten zwart. De Pulse 3D-headset in Midnight Black wordt volgende maand wereldwijd uitgerold.

Hoewel alle PS5-compatibele headsets kunnen worden gebruikt om 3D-audio te ervaren met PS5-games, is de Pulse 3D-headset speciaal ontworpen om optimaal te profiteren van de Tempest 3D AudioTech van de console, met een nauwkeurig afgestemde frequentierespons om spelers te helpen geluiden nauwkeuriger te plaatsen in exacte locaties die overeenkomen met de gameplay op het scherm.

In onze tweede grote systeemupdate voor PS5 introduceren we een nieuwe equalizerbesturingsfunctie voor de Pulse 3D-headset binnen de geluidsinstellingen van PS5 als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om de audio-game-ervaring te verbeteren.

Gebruikers van Pulse 3D-headsets kunnen kiezen uit drie voorinstellingen: Standard, Bass Boost of Shooter, die zijn ontworpen om extra nadruk te leggen op het geluid van voetstappen en afgevuurde schoten. Deze drie voorinstellingen waren populair bij spelers die de bijbehorende app voor de PS4-headset gebruikten en zijn nu geoptimaliseerd als aanvulling op PS5 Tempest 3D AudioTech. Gebruikers kunnen ook hun eigen voorinstellingen maken en maximaal drie instellingen opslaan voor meer snelle toegang tot opties. Bovendien kunnen spelers deze equalizerinstellingen tijdens het spelen aanpassen via het Control Center, zonder dat ze het spel hoeven te verlaten.

We hopen dat je geniet van deze nieuwe equalizer-bedieningsfunctie voor Pulse 3D-headsets, samen met de nieuwe look in Midnight Black wanneer deze volgende maand wordt gelanceerd.

Bron en foto © Sony