Home Games  Iedereens favoriete voetbalster – Captain Tsubasa – keert terug in een nieuwe...

[VIDEO] Iedereens favoriete voetbalster – Captain Tsubasa – keert terug in een nieuwe videogame

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt diens nieuwe arcade voetbalgame aan gebaseerd op de Captain Tsubasa-franchise – Captain Tsubasa: Rise of New Champions. De game verschijnt in 2020 voor PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Westerse fans kunnen binnenkort eindelijk aan de slag met een Captain Tsubasa-videogame op PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. De game geeft een nieuwe kijk op het voetbalgenre en combineert actie met over de top shots die de licentie populair hebben gemaakt. Captain Tsubasa: Rise of New Champions kent anime-achtige graphics en toegankelijke gameplay, terwijl meerdere gamemodi voetbalfans zowel op als naast het veld zullen houden.

“De Captain Tsubasa-licentie als voetbalgame naar de westerse markt brengen is een droom die uitkomt.” aldus Hervé Hoerdt, Senior VP Marketing, Digital & Content bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Captain Tsubasa: Rise of New Champions is niet alleen voor de fans van de manga, maar voor elke voetbalfan!”

Vorig artikelWereldprimeur: 3e Generatie ijs- ijskoude dometic kopel-/vriesboxen
Volgend artikelJohnny de Mol en chef-kok Ron Blaauw brengen dementie onder de aandacht in nieuw programma Restaurant Misverstand