Home Nieuws Gadgets & Electronica Wereldprimeur: 3e Generatie ijs- ijskoude dometic kopel-/vriesboxen

Wereldprimeur: 3e Generatie ijs- ijskoude dometic kopel-/vriesboxen

Dometic lanceert de 3e generatie van de CFX-serie. Voor avonturiers, kampeerders, watersporters, picknickers, thuisblijvers en zelfs professionals.

Deze CFX3 koel- /vriesboxen bieden bewezen betrouwbaarheid, een doordacht ontwerp en een extreem laag energieverbruik in één. Uniek is het model met ingebouwde ijsblokjesmaker.

Op weg naar nieuwe avonturen, hoe ver je ook gaat, hoe lang je ook blijft, waar je ook bent. De CFX3 houdt vers eten en drinken ijs- en ijskoud.

Ga verder, blijf langer, doe meer.

Liefhebbers hebben aangegeven dat ze, ongeacht waar ze zijn, het comfort van de koel-/vriescombinatie van thuis willen hebben. Dankzij de CFX3-serie blijf je bij de levensstijl die je gewend bent. “Altijd lekker vers vlees, vis, groente, fruit en koud drinken bij de hand. Als we langer van huis gaan dan gebruiken we de CFX als vriesbox”

De CFX3 gaat het slimst om met energie, is het makkelijkst te bedienen en blijft ijs- en ijskoud door de krachtige koeltechniek.

Tientallen jaren ervaring tot in detail uitgewerkt

Het Dometic designteam is uniek door de kracht om veeleisende behoeftes van de gebruiker om te zetten in een sterk ontwerp: handgrepen die geschikt zijn voor extreem zware belasting, een stootvaste body, de draairichting van het deksel is met slechts 2 schroeven aan te passen, anti-condensring in afsluitrubber van het deksel, gecertificeerd spatwaterdicht bedieningspaneel en de mogelijkheid om te bedienen via een app.

Deze kracht van Dometic is inmiddels bekroond met meerdere internationale awards.

Slim energieverbruik

Gebruikers eisen een extreem laag energieverbruik. De gepatenteerde VMSO3-technologie maakt van de CFX3 de meest energie-efficiënte, elektrische koel-/vriesbox ter wereld. Verse producten kunnen langer vers gehouden worden door de 100% luchtdichte afsluiting én biedt energieklasse A++ (CFX3 35-55), waardoor de box op een externe voedingsbron aan te sluiten en langer te gebruiken is.

Digitale verbinding

De CFX3-elektronica regelt Wifi en Bluetooth® connectiviteit. Mobiele telefoons, tablets en accu’s kunnen via de USB-aansluiting worden opgeladen. De elektronica van het bedieningspaneel zorgt voor volledige controle over wat er in de koelbox gebeurt.

De mobiele app

Met de Dometic CFX3 app kun je de temperatuur tot op de graad nauwkeurig regelen, informatie aflezen over het energieverbruik en er gaat een alarm wanneer de temperatuur afwijkt.

IJs- en ijsblokjesmaker als wereldprimeur

De Dometic CFX3 55IM heeft een unieke functie; een ijsblokjesmaker met 2 bakjes waarmee je maar liefst 50 ijsblokjes maakt voor lekkere ijs- en ijskoude drankjes.

De Dometic CFX3-serie is uitsluitend bij geselecteerde dealers vanaf februari verkrijgbaar.