Home Games Duik in het leven van Daniel Ricciardo met deel twee van...

[video] Duik in het leven van Daniel Ricciardo met deel twee van de contentserie: F1® 2021 ‘After the Apex’

© EA Sports

Codemasters® en Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) hebben vandaag het tweede deel uit hun vierdelige contentserie ‘After the Apex’ met McLaren Formula 1®-coureur Daniel Ricciardo onthuld. In het tweede deel van de contentserie, waarin livebeelden en geanimeerde beelden worden gecombineerd, bespreekt Daniel zijn liefde voor de Verenigde Staten en waarom hij dit land als zijn tweede thuis beschouwt. Bovendien deelt de coureur zijn ervaringen over het ‘Circuit of the Americas’ en de andere locaties in Amerika waar hij graag wilt racen.

“In deze aflevering zien we de charismatische maar ook gefocuste Daniel, terwijl hij zich aan het voorbereiden is voor de Formula 1 Aramco United States Grand Prix dit weekend”, zegt Paul Jeal, F1® Senior Franchise Director bij Codemasters. “Wij hebben de After the Apex-serie gemaakt om spelers dichterbij hun Formula 1-helden te brengen en kunnen niet wachten om nog meer met hen te delen in de komende maanden.”

© EA Sports

F1® 2021, de officiële videogame van het FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP™, bevat verschillende nieuwe features, waaronder een spannende nieuwe verhaalmodus genaamd Braking Point, een uitgebreide carrièremodus die met twee spelers kan worden gespeeld en Real-Season Start. Dankzij de Real-Season Start-functie kunnen spelers op elk moment een seizoen starten op basis van de huidige stand in het coureurs- en constructeurskampioenschap. De game bevat ook circuits van het 2021 seizoen inclusief het COTA Circuit in Austin, Texas.

Ga naar de Formule 1-gamewebsite en de sociale kanalen Instagram, Twitter, YouTube en Facebook voor meer nieuws over F1® 2021.

Bekijk de eerste ‘After the Apex’-aflevering 1 & 2 met Daniel Riccardo hieronder

Bron en foto © EA Sports

Vorig artikelThe Opposites openen concertmaand in de Gashouder
Volgend artikelDatums onthuld van Pokemon internationale kampioenschappen