Home Games Trust presenteert nieuwe PS5 headset Forta

Trust presenteert nieuwe PS5 headset Forta

© Trust

Na de release van de eerste headset met een officiële PlayStation®-licentie in 2020, de GXT 488 Forze voor PS4™, presenteert Trust nu de gloednieuwe GXT 498 Forta Gaming Headset voor PS5™-consoles. Met een officiële licentie voor PS5™-consoles is de Forta een nieuwe generatie headset voor deze topconsole.

In navolging van de Forze headset, de #1 bestverkochte gaming headset* die gemiddeld 4.4 sterren kreeg van eindgebruikers†, is de Forta een mooie nieuwe aanvulling op het huidige Trust Gaming portfolio. De headset is specifiek ontworpen voor de PS5™ consoles en past niet alleen qua stijl bij gamers’ favoriete console, maar biedt gamers daarnaast unieke functies die hen de beste game-ervaring tot nu toe geeft.

Dankzij het milieuvriendelijke ontwerp van gerecycled plastic kunnen gamers met een gerust hart gamen. Krachtige 50 mm drivers en 3D-audio stellen spelers in staat om volledig op te gaan in de game en hen mee te nemen naar het hart van de actie. Een afneembare ruis-onderdrukkende microfoon zorgt voor heldere en duidelijke communicatie met teamgenoten, terwijl een gewatteerde hoofdband, beweegbare oorschelpen en duurzame zachte over-ear pads urenlang gamecomfort bieden. Net als zijn gebruikers is de Forta er voor de lange termijn.

De nieuwe headset is niet alleen ontworpen met het oog op beter gamen, maar ook met extra gemak. Gebruikers genieten van eenvoudige plug-and-play mogelijkheden om aan de slag te gaan met de Forta. De headset is compatibel met PS5™ consoles, PS4™ consoles en PC ‡. Een 1.2m kabel stelt gamers in staat om te spelen vanaf elke plek in de kamer die ze willen. De on-ear volumeregeling en de optie om de microfoon te dempen, stelt gebruikers in staat om te horen en gehoord te worden wanneer ze willen.

De Forta is verkrijgbaar in zwart en wit en is nu beschikbaar voor €54,99. Om de komst van de nieuwe Forta headset te vieren lopen er promoties bij bekende online retailers zolang de voorraad strekt. Bij een bestelling van de Forta bij Coolblue ontvang je gratis een GXT 260 Cendor headsetstandaard van Trust en bij een bestelling van de Forta bij Bol.com ontvang je de Trust GXT 254 dubbel oplaaddock voor PS5™ controllers.

* GfK-gegevens, Nederland, mei 2020
† Amazon klantbeoordelingen, januari 2023
‡ PC-compatibiliteit niet getest noch goedgekeurd door Sony Interactive Entertainment

“PlayStation”, “PS5”, zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Sony Interactive Entertainment Inc. Alle rechten voorbehouden.

Bron en foto © Trust