Home Nieuws Gaming Nieuws Ontdek het nieuwe physics systeem van Monster Energy Supercross – The Official...

Ontdek het nieuwe physics systeem van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3

Samen met het nieuwe physics systeem, kondigt Milestone ook pre-orders en in-game bonussen aan voor PlayStation 4 en Xbox One.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3komt wereldwijd uit op 4 februari op alle platforms: PlayStation 4, Xbox One, Windows pc, Steam, Google Stadia en Nintendo Switch.

Milestone heeft vandaag een nieuwe trailer onthuld, waarin je het nieuwe physics systeem in actie ziet van Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3, de nieuwste uitgave binnen de geliefde Supercross-serie die op 4 februari 2020 uitkomt op PlayStation 4, Xbox One, Windows pc, Steam, Google Stadia en Nintendo Switch.

De nieuwe trailer geeft je een glimp van het harde werk dat de studio heeft gehad om een nieuw physics systeem te maken dat zowel de gameplay beïnvloedt op de baan als in de lucht. Op veler verzoek heeft de studio een specifieke focus gehad op het werken aan air physics, waardoor je als speler nu vrij kunt bewegen in de lucht. Banen zijn levendiger dan ooit, wat te danken is aan de toevoeging van onder meer vuurwerk, vlammen en de toevoeging van zowel droge als natte grond, wat er nu realistischer uitziet. Rider- en secundaire karakter modellen zijn volledig opnieuw gemaakt met fotoscan technologie, waardoor er veel nieuwe animaties in de game te vinden zijn. Het nieuwe modelsysteem zorgt ervoor dat er voor het eerst vrouwelijke Riders te zien zijn in de game.

Samen met de nieuwe trailer kondigt Milestone ook de digitale en fysieke pre-orders aan, gelijktijdig met de in-game bonussen voor Xbox- en PlayStation-spelers. Alle spelers die de game pre-orderen op deze platformen, krijgen gratis DLC in de vorm van de Outfit Starting Pack, welke zes verbazingwekkende skins bevat voor je motor en ook nog eens zes sets aan kleding bevat, met daarin steeds een motorpak, een helm en laarzen.

Fysieke pre-orders op Xbox en PlayStation (in een gelimiteerd aantal landen en winkels) krijgen ook de Neckbrace Pack DLC, met een glimmende neckbrace waarmee je er gegarandeerd anders uitziet dan de rest. Landen en retailers waar dit beschikbaar is, kun je checken op supercrossthegame.com.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 bevat het 2019 Monster Energy Supercross-seizoen met 100 riders uit zowel de 450SX als 250SX klasses en bevat 15 officiële stadions. Voor de eerste keer krijg je de keuze om te kiezen tussen een sponsor team of een officieel Supercross Team uit het kampioenschap van 2019 in de carrière modus. De Multiplayer-modi draaien dit keer op Dedicated Servers voor een zo vloeiend mogelijke ervaring en bevat de Race Director-modus waarmee je online competities kunt maken en managen. Spelers kunnen ook in de co-op modus racen met drie vrienden en daarbij ook andere modi kiezen in een replica van de legendarische Factory Supercross-oefenbanen in Californië. Dit gebied is groot en open met negen fantastische tracks, waar de meeste motorbedrijven hun motors laten testen.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 komt wereldwijd uit op 4 februari op alle platforms: PlayStation 4, Xbox One, Windows pc, Steam, Google Stadia en Nintendo Switch.