Home Games Fast and Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R racet vandaag naar next-gen...

Fast and Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R racet vandaag naar next-gen consoles

©Bandai Namco

Outright Games kondigt vandaag met trots aan dat de actieracegame Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R klaar is om zijn echte paardenkracht te tonen nu de game explodeert op PlayStation 5 en Xbox Series X, met spectaculaire beelden, hogere resoluties en hogere framerates. Deze release bevat ook een gratis upgrade voor bestaande eigenaren, zodat niemand achterblijft in deze razendsnelle en opwindende ervaring waarin spelers achter het stuur kruipen van de beste auto’s en racen op verbazingwekkende en uitdagende circuits.

Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R is geïnspireerd op de animatieserie Fast & Furious: Spy Racers van Universal Pictures en DreamWorks. Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R is de terugkeer van de beruchte criminele organisatie SH1FT3R die uit is op chaos. Het is aan de Spy Racers om hen te stoppen tijdens een spannend racetoernooi dat zich uitstrekt van Los Angeles tot de Sahara!

Spelers kunnen kiezen uit al hun favoriete Spy Racers-personages, waaronder SH1FT3R. Gebruik hun racevaardigheden en spionage-uitrusting om de overhand te krijgen. Ze moeten spionagegadgets gebruiken om circuits te vinden, te openen en te versnellen en sluiproutes te vinden om races te winnen en de wereld te redden. Fans kunnen hun auto’s personaliseren en aanpassen met een breed scala aan kleurrijke skins. Tussen het verslaan van SH1FT3R in de verhaalmodus door, kunnen spelers hun talenten inzetten in de split-screen multiplayer met maximaal zes andere spelers.

En er is nog meer! Volgende maand brengt Outright Games ook een nieuw DLC-pakket uit, met nieuwe circuits, voertuigen, personages en uitrusting, dus er komt nog veel meer.

Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R komt vandaag uit op PlayStation 5 en Xbox Series X.

Bron en foto: ©Bando Namco

Vorig artikelSylvie Kreusch, zaterdag 10 december 2022 in De Roma, Antwerpen
Volgend artikel[Video] Hama ‘Smart’ luchtreiniger