Home Nieuws Gadgets & Electronica Hama ‘Smart’ luchtreiniger

[Video] Hama ‘Smart’ luchtreiniger

© Hama

Minuscule deeltjes zoals virussen, pollen, allergenen (dierenhaar en huisstof), zijn vaak aanwezig in de lucht die we inademen en kunnen de luchtkwaliteit in huis verminderen. De Hama ‘Smart’ luchtreiniger met drievoudige filter, filtert en verwijdert schadelijke stoffen, ziektekiemen en nare geurtjes. Zo krijg je een gezond binnenklimaat voor iedereen.

De luchtreiniger bevat een drievoudige filter, bestaande uit een pre-, HEPA H13- en actieve koolfilter. Het verwijdert 99,95% van alle verontreinigende stoffen tot een grootte van 0,3 m, uit de lucht. De luchtreiniger levert in ruimtes tot 65 m² een betrouwbaar filterresultaat met een luchtzuiveringssnelheid van 250 m³/uur. Daarnaast analyseert de luchtsensor de kamerlucht en stelt automatisch de vereiste ventilatorsnelheid in om alle onzuiverheden uit de lucht te verwijderen. 

De luchtreiniger kan autonoom werken, zonder gebruik van een router of andere gateway. Doordat je de luchtreiniger met je wifi-netwerk verbindt kan je hem simpelweg bedienen met je smartphone of tablet. Tot slot kan het apparaat worden bediend via spraakbesturing (Amazon Alexa of Google Assistant) of met behulp van de ‘Hama Smart Home’ app.

Bron en foto © Hama

Vorig artikelFast and Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R racet vandaag naar next-gen consoles
Volgend artikelWWE 2K22 dropt keiharde Booyaka gameplay trailer