Home Games De abonnementsdienst van Electronic Arts krijgt een nieuwe naam en een nieuw...

De abonnementsdienst van Electronic Arts krijgt een nieuwe naam en een nieuw platform

Vandaag onthulde Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) dat EA Access en Origin Access Basic zijn veranderd in EA Play*, en dat Origin Access Premier nu EA Play Pro heet, en dat de diensten een nieuw uiterlijk hebben gekregen. Alle populaire voordelen (het uitproberen van nieuwe EA-games, 10% korting op digitale aankopen, waaronder volledige games, en toegang tot een bibliotheek met toptitels) blijven beschikbaar. Er komen de komende maanden zelfs meer voordelen aan, te beginnen met exclusieve in-game uitdagingen en maandelijkse beloningen voor geselecteerde titels, speciaal voor leden. Daarnaast wordt EA Play op 31 augustus gelanceerd op Steam voor PC, en zal dus beschikbaar zijn op vier platforms, meer dan welke andere gamedienst ook. Binnenkort krijgen spelers meer spannend nieuws over EA Play.

EA Play is een gameabonnementsdienst die elke game nog leuker maakt, dankzij toegang tot exclusieve spelersuitdagingen, in-game beloningen, content speciaal voor leden en een bibliotheek met toptitels, waaronder De Sims™ 4, Need for Speed™ Heat, Titanfall® 2 en enkele van de populairste franchises van EA zoals Battlefield™, Star Wars™ Battlefront en Plants vs Zombies™. EA Play is beschikbaar op Xbox One, PlayStation®4, PC via Origin™ (nu al) en vanaf de lancering op 31 augustus ook op Steam voor PC.

EA Play-leden halen meer uit hun games met unieke in-game voordelen voor de nieuwste games van EA:

  • Madden NFL 21-spelers kunnen het seizoen al beginnen op 21 augustus. Ook kunnen ze deelnemen aan EA Play Challenges en profiteren van een lanceringspack in Madden Ultimate Team™, elke maand drie gouden Team Fantasy-packs, plus extra in-game voordelen die je een boost geven op het veld.
  • FIFA 21-spelers krijgen vroege toegang tot de proefversie vanaf 1 oktober, met uitdagingen vóór de lancering om bonussen te ontgrendelen, en het hele seizoen lang extra voordelen, waaronder FIFA Ultimate Team™ Season Objective XP-boosts.
  • Star Wars™: Squadrons-spelers krijgen in-game voordelen via cosmetische items zoals de Interceptor Elegance-helm en de Ashen Monarch Starfighter-verfset.

Leden kunnen geselecteerde nieuw uitgebrachte games tot 10 uur lang proberen, waarbij spelers die de game besluiten te kopen, verder kunnen spelen waar ze gebleven waren. Ook besparen leden op digitale aankopen met 10% ledenkorting op volledige games, Season Passes, puntenpakketten en DLC. EA Play-leden zijn ook de eersten die een opnieuw ontwikkelde ervaring voor PC kunnen proberen, momenteel bekend onder de naam Origin bèta. Een EA Play-lidmaatschap heb je al voor maar €3,99 per maand. Een EA Play Pro-lidmaatschap, met volledige toegang tot alle nieuwe titels van EA, kost maar €14,99 per maand of €99,99 per jaar.

Deze zomer debuteerde EA Play Live als de nieuwe naam voor ons jaarlijkse live evenement, dat vroeger EA Play heette. EA Play Live is bedoeld om het laatste nieuws van EA te delen, van wereldpremières en game-updates, tot leuke manieren waarop spelers en de community de populairste games van EA kunnen spelen.

Meer informatie over EA Play vind je op www.eaplay.com.

Bron© Electronic Arts