Home Games 2K kondigt Mafia: Trilogy aan

2K kondigt Mafia: Trilogy aan

Ga door het leven als een gangster in drie verschillende tijdperken van de georganiseerde misdaad in Amerika met Definitive Editions van alle drie de Mafia-games van 2K en Hangar 13.

Mafia II remaster en de herintroductie tot Mafia III zijn nu verkrijgbaar, de van de grond af opgebouwde remake van de originele Mafia lanceert op 28 augustus 2020.
 

2K en ontwikkelaar Hangar 13 kondigen vandaag Mafia: Trilogy aan, een nieuwe collectie met de enige interactieve entertainmentserie waarmee spelers het leven van een gangster kunnen leiden in drie verschillende tijdperken van de georganiseerde misdaad in Amerika.

Samen hebben de veelgeprezen Mafiamisdaaddrama’s wereldwijd meer dan 18 miljoen exemplaren verkocht. Ervaar nu voor het eerst op moderne consoles alle drie de delen van de gerespecteerde actie-avonturenreeks, gebundeld in één definitieve saga van de georganiseerde misdaad. Mafia: Trilogy omvat:

  • Mafia: Definitive Edition – De van de grond af opgebouwde remake van het origineel.
  • Mafia II: Definitive Edition – De ultra HD remaster van het veelgeprezen tweede deel.

Mafia III: Definitive Edition – De herintroductie van het bekroonde meesterwerk.

Spelers die Mafia: Trilogy vóór 28 augustus digitaal kopen, hebben direct toegang tot Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition op PlayStation 4, Xbox One en Steam. Vanaf 28 augustus kunnen zij Mafia: Definitive Edition downloaden zodra deze beschikbaar is. De fysieke editie van Mafia: Trilogy wordt volledig uitgebracht op 28 augustus en staat momenteel alleen gepland voor release in geselecteerde gebieden binnen geselecteerde EMEA- en Azië-regio’s. Raadpleeg de factsheet van Mafia: Trilogy voor volledige releasedetails.

Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definition Edition zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar. De Definitive Editions voor Mafia II en Mafia III zijn vandaag beschikbaar in de Mafia: Trilogy en als zelfstandige aankopen op Xbox One, PlayStation 4 en pc via Steam. Mafia: Trilogy komt later naar de Epic Games Store en Stadia. Zowel Mafia II: Definitive Edition als Mafia III: Definitive Edition bevatten alle originele bonus-add-on-inhoud, plus volledig geremasterde 4K graphics voor Mafia II.

Mafia: Definitive Edition – het middelpunt van de collectie – wordt op 28 augustus gelanceerd als een alomvattende, vanaf de grond opnieuw opgebouwde remake van het origineel, compleet met een bijgewerkt script gevuld met nieuwe dialogen, uitgebreide achtergrondverhalen, extra cutscenes, geheel nieuwe gameplay-mogelijkheden en -functies, dezelfde geweldige game-engine die Mafia III’s best-in-class cinematics aandreef en andere verbeteringen. Het is de Mafia die spelers zich herinneren en meer…

“De originele Mafia heeft zo’n blijvende invloed gehad op hoe videogames serieuze verhalen kunnen vertellen, en we weten hoeveel fans van de serie nog steeds houden van deze klassieker”, zegt Haden Blackman, president en CCO bij Hangar 13, die de ontwikkeling van Mafia: Definitive Edition leidt in de kantoren van de studio in Brno en Praag, Tsjechië; Brighton, Verenigd Koninkrijk; en Novato, Californië. “Bijna 20 jaar nadat de Mafia-serie begon, hebben we nu een geweldige kans om dit geliefde spel te introduceren bij een nieuwe generatie spelers en onze fans de kans te geven het verhaal van Tommy opnieuw te beleven met een geweldige moderne presentatie. zoals nieuwe verhaalelementen en gameplay-functies. ”

Spelers die Mafia: Definitive Edition pre-orderen – evenals spelers die de digitale versie kopen of de fysieke versie van Mafia: Trilogy pre-orderen – ontvangen vóór 28 augustus de bonusuitbreidingsinhoud “The Chicago Outfit” voor Mafia: Definitive Edition. Dit inhoudspakket bevat:

  • Exclusieve outfit: The Don;
  • Exclusieve auto: Smith V12 Limousine;
  • Exclusieve wapen-skin: Gold Semi-Automatic.

Bovendien kunnen spelers zich aanmelden voor een 2K-account om deze bonusitems voor elk spel binnen de Mafia: Trilogy te ontgrendelen:

  • Mafia: Definitive Edition: Black Cats Motorcycle Pack;
  • Mafia II: Definitive Edition: Made Man Pack;
  • Mafia III: Definitive Edition: Classico Three-piece Suit & IL Duca Revolver.

Mafia II: Definitive Edition wordt vandaag zonder extra kosten automatisch toegekend aan alle bestaande eigenaren van Mafia II op Steam. Bovendien worden alle bestaande Mafia III-eigenaren op PlayStation 4, Xbox One en Steam vandaag zonder extra kosten geüpgraded naar Mafia III: Definitive Edition. Spelers die een combinatie van titels bezitten, ontvangen speciale upgrade-aanbiedingen tegen een gereduceerde prijs om de trilogie te voltooien via in-game menu’s binnen elk van de Mafia-titels.

Mafia: Trilogy, Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definitive Edition zijn ontwikkeld door Hangar 13 en hebben de leeftijdsclassificatie PEGI 18. Ga voor screenshots, key art en andere visuele middelen naar newsroom.2k.com. Raadpleeg voor meer informatie de factsheet van Mafia: Trilogy of ga naar MafiaGame.com. Blijf op de hoogte van @MafiaGame op Twitter voor meer informatie over Mafia: Definitive Edition vanaf begin juni.

Online Account (varies 13+) required to access online features. See www.take2games.com/legal and www.take2games.com/privacy for additional details.

Hangar 13 is a 2K studio. 2K is a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO)

All trademarks and copyrights contained herein are the property of their respective holders.

Bron © 2K