Home Nieuws Gadgets & Electronica Zomerfavoriet! JBL komt met speaker van gerecycled plastic

Zomerfavoriet! JBL komt met speaker van gerecycled plastic

JBL brengt de zomerfavoriet terug met de lancering van de nieuwste versie van de populaire Flip 5. De compacte Bluetooth speaker, met het kenmerkende geluid van JBL komt met een milieuvriendelijke twist.

De JBL Flip 5 Eco is gemaakt van 90% gerecycled plastic en de verpakking is volledig biologisch afbreekbaar. D speaker, verkrijgbaar in de nieuwe limited-edition kleuren ‘Forest’ green en ‘Ocean’ blue, geven de luidspreker een eco-vriendelijke uitstraling. 


In deze lekker lichte speaker met pit vind je alle kenmerkende features van de originele Flip 5. Watproof, een accuduur van 12 uur, en de optie om te connecten met andere JBL PartyBoost-compatibele speakers voor dat tandje extra. Met de JBL Flip 5 Eco kan je de hele nacht door –  gooi de luidspreker in je rugtas en LET’S GO! 


HARMAN is erg enthousiast om verder te bouwen op hun prijswinnende speakers door gebruik te maken van gerecyclede materialen. “De eerste stap in de productie van consumentenapparatuur van gerecycled plastic hebben we gezet met de limited-edition Flip 5 Eco. We hebben hard gewerkt om gerecycled materiaal te vinden dat JBL’s kenmerkende geluid niet in gevaar zou brengen en we denken dat de twee nieuwe kleuren onze consument erg zullen aanspreken”, zegt Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Audio. Geniet van een milieuvriendelijke geluidservaring met de JBL Flip 5 Eco. Nu verkrijgbaar via www.jbl.nl en geselecteerde retailers in ‘Forest’ green en ‘Ocean’ blue.

Bron© JBL