Home Nieuws Gadgets & Electronica Til entertainment naar een hoger niveau met de nieuwe moto e20

[video] Til entertainment naar een hoger niveau met de nieuwe moto e20

© Motorola

Met de moto e-familie streeft Motorola ernaar consumenten belangrijke en veelzijdige functies te bieden, tegen een betaalbare prijs. De moto e20 is daarop geen uitzondering. moto e20 biedt liefhebbers van een goede deal een entertainmentervaring waar je enthousiast van wordt, met een groot scherm, een responsieve octa-coreprocessor en een betrouwbare dualcamera met Artificial Intelligence (AI) voor een betaalbare prijs.

Films en videochats zijn enerverender op een ultrabreed scherm. Het 6,5-inch Max Vision HD+-scherm op de moto e20 geeft inhoud scherper en met levendigere details weer. Het heeft een beeldverhouding van 20:9, zodat je minder hoeft te scrollen maar meer kunt zien. Het hoge screen-to-body ratio zorgt ervoor dat je de telefoon comfortabel met slechts één hand kunt gebruiken.

Voor een geweldige entertainmentervaring zijn responsieve prestaties nodig. Voel hoe je telefoon direct reageert op elke aanraking, tik en veeg door de responsieve octa-coreprocessor, en schakel moeiteloos tussen meerdere geopende apps. Zeg vaarwel tegen wazige foto’s en hallo tegen het vastleggen van unieke momenten met een snel scherpstellende 13MP camera. Je kunt ook portretten maken die er professioneel uitzien met een 2MP dieptecamera, die samen met de hoofdcamera de achtergrond automatisch vervaagt. Bovendien maken AI-functies het gemakkelijker dan ooit om de perfecte foto te maken.

Laat je niet meer tegenhouden door een bijna lege batterij. Met een lange levensduur van 4000 mAh kun je met de batterij van de e20 40 uur vooruit – zonder zorgen over opladen.1

Alles wat je nodig hebt binnen handbereik, letterlijk! Een vingerafdruklezer bevindt zich onopvallend in het “batwing”-logo op de achterkant van de telefoon. Met één aanraking wordt de telefoon onmiddellijk geopend en ontgrendeld. Bovendien hebben we een speciale Google Assistent-knop aan de zijkant van de telefoon toegevoegd om gemakkelijk spraakbesturing in te schakelen. Zo krijg je alle antwoorden die je nodig hebt.2 moto e20 wordt geleverd met Android 11 Go-editie, met verbeterde bruikbaarheid en toegankelijkheid.

beschikbaarheid & prijs

moto e20 is vanaf oktober beschikbaar in Nederland in de volgende twee kleuren: graphite gray en coastal blue*. De adviesverkoopprijs bedraagt €99,99.


Vanaf de launch van de moto e20 ontvang je via lovemotorola.com tot 31 december 2021 een 64GB geheugenkaart cadeau.


* de coastal blue uitvoering is vooralsnog alleen verkrijgbaar bij

motorola.com

Bron en foto © Motorola