Home Nieuws Gadgets & Electronica Hama ‘Fit Watch 6910’ smartwatch

[Video] Hama ‘Fit Watch 6910’ smartwatch

© Hama

Een horloge die zowel de gezondheid monitort alsook integreert met de digitale wereld, dat is de ‘Fit Watch 6910’ smartwatch van Hama.

Sportprestaties tracken? Dat kan de ‘Fit Watch 6910’ als geen ander! In totaal kan men maar liefst 14 verschillende sporten selecteren en na afloop volledig analyseren. De geïntegreerde GPS-module registreert automatisch bewegingspatronen, zodat afgelegde routes eenvoudig kunnen worden bijgehouden en opgeslagen. Daarnaast is er ook een continue meting van de hartslag en kan de bloedzuurstofmeting worden geactiveerd. Tot slot heeft de ‘Fit Watch 6910’ ook een stappenteller, drinkwaarschuwing, bewegingsreminder, automatische activiteitsdetectie, bewaking van de diepe slaap-, droom- en waakfase en een teller voor het aantal verbrande calorieën.

Verder heeft de ‘Fit Watch 6910’ een groot full-touch LCD-scherm met diverse meldingsfuncties (bv. WhatsApp, Facebook, Instagram,…), muziekbediening, een ‘zoek mijn telefoon’-functie, trilalarm en een batterijduur van zes dagen. Ook regen is geen probleem aangezien de smartwatch een IP68 waterdichtheid heeft. Tot slot wordt de ‘Fit Watch 6910’ opgeladen met de meegeleverde oplaadkabel, die via een magneet aan de smartwatch wordt bevestigd. De smartwatch is te combineren met Google Fit, Apple Health en Strava om nog meer gegevens te analyseren voor een gezonde levensstijl.

Aangeraden verkoopprijs: € 129

00178610 | Hama ‘Fit Watch 6910’ smartwatch

Bron en foto © Hama

Vorig artikelSeizoen 6 van Young Sheldon bij Comedy Central
Volgend artikel‘5 Dagen’ met Extinction Rebellion in aanloop naar het A12-protest
Ik ben de eigenaar van Planetzone