Home Nieuws Gadgets & Electronica Verban 99% van de bacteriën en ziektekiemen met Samsungs nieuwe UV-sterilizer

Verban 99% van de bacteriën en ziektekiemen met Samsungs nieuwe UV-sterilizer

In de wereld van vandaag is persoonlijke hygiëne belangrijker dan ooit. Om de verspreiding van bacteriën en ziektekiemen tegen te gaan, introduceert Samsung de UV-sterilizer met Wireless Charging1. Met de UV-sterilizer desinfecteer je die dingen die voor jou belangrijk zijn, zoals je smartphone, oordopjes of bril2, in nog geen 10 minuten. Het praktische apparaat is makkelijk mee te nemen, dus je gebruikt de UV-sterilizer waar en wanneer je maar wilt. Je favoriete devices bacterievrij en veilig
De UV-sterilizer is uitgebreid getest door de twee onafhankelijke testinstituten Intertek en SGS. Daaruit blijkt dat het apparaat effectief tot 99% van de bacteriën en ziektekiemen doodt3, waaronder E. coli, Staphylococcus aureus en Candida albicans. De UV-sterilizer is zo ontworpen4 dat je de meeste producten die je dagelijks gebruikt er snel en efficiënt mee desinfecteert. Je smartphone past er bijvoorbeeld perfect in.

Praktisch en strak design
De dubbele UV-lampen in de UV-sterilizer steriliseren zowel de boven- als de onderkant van de voorwerpen die je erin legt. Het apparaat heeft een slank en gestroomlijnd design. Je kunt het neerzetten waar je maar wilt zonder dat het storend is.

Optimaal gebruiksgemak
Je zet de UV-sterilizer met één druk op de knop aan5 of uit. Het apparaat schakelt zichzelf bovendien na 10 minuten automatisch uit, wat handig is als je even iets anders gaat doen. Omdat de UV-sterilizer zichzelf tijdens het reinigen tegelijkertijd draadloos kan opladen6, is het apparaat altijd gedesinfecteerd en klaar voor gebruik als je het nodig hebt.

De UV-sterilizer is verkrijgbaar in de Samsung e-store en kost € 59,99.

1. Beschikbaarheid en naam afhankelijk van markt. Bij gebruik van Wireless Charging is een compatibel toestel vereist. Niet geschikt voor Galaxy Watch en Galaxy Watch Active 2.
2. Delen van het gereinigde product die niet met UV-licht in aanraking komen, worden niet gedesinfecteerd. Voor optimale prestatie wordt aangeraden om de UV-functie telkens meer dan 10 minuten te gebruiken.
3. Antimicrobiële eigenschappen (biocide Zinkpyrithion) beschermen gebruikers niet volledig tegen bacteriën en bieden geen bescherming tegen virussen. Het antimicrobiële effect kan verschillen afhankelijk van de gebruiksomstandigheden. De antimicrobiële coating is alleen aan de buitenzijde van de telefooncase aangebracht. Raadpleeg www.samsung.com voor meer informatie.
4. De binnenmaten van de UV-sterilizer zijn 196 x 96 x 33 mm.
5. Een groen lichtje geeft aan dat de UV-sterilizer aanstaat.
6. Het opladen stopt niet als de UV-sterilizer uitschakelt. Opladen werkt alleen bij Samsung of andere merken die Qi wireless charging ondersteunen.

Bron © Samsung