Home Nieuws Gadgets & Electronica Transcend kondigt razendsnelle draagbare SSD ESD380C aan

Transcend kondigt razendsnelle draagbare SSD ESD380C aan

© Transcend

Transcend heeft onlangs een nieuwe, snelle draagbare SSD aangekondigd, ESD380C, die wordt geleverd met een USB 3.2 Gen 2×2-interface, een prestatiesnelheid van 2.000 MB/s , en tot 2 TB aan voldoende opslagruimte, alles in een anti-shock, compact ontwerp. Deze opvallend snelle, duurzame en beveiligde draagbare SSD brengt de prestaties van creatieve professionals en gamers naar een hoger niveau.

© Transcend

De ESD380C heeft een USB 3.2 Gen 2×2-interface en een Type-C-poort, waardoor de snelheid oploopt tot 2.000 MB/s. De hoge prestaties en lage latentie zijn in staat om 4K-video’s, afbeeldingen met hoge resolutie en grote mediabestanden op te slaan. De ESD380C is gehuisvest in een aluminium behuizing, die duurzaam is om gegevens die op de schijf zijn opgeslagen te beschermen en de warmteafvoer verbetert. Het Dynamic Thermal Throttling-mechanisme zorgt voor stabielere prestaties, zelfs bij veeleisende operaties.
De draagbare SSD ESD380C van Transcend voldoet aan de Amerikaanse militaire valtestnormen. Het lichtgewicht ontwerp ter grootte van een handpalm past perfect in de zak. De schijf is bedekt met een siliconenrubberen behuizing om hem robuuster en schokabsorberend te maken. Bovendien wordt de ESD380C geleverd met een USB Type-C-kabel en een Type-C naar Type-A-kabel, waardoor hij veelzijdig genoeg is om pc, Mac, tablet, camera en zelfs nieuwe gameconsoles te ondersteunen!
Transcend biedt gratis, exclusieve software voor gegevensbeheer, Transcend Elite, die verschillende functies biedt, waaronder back-up, herstel, codering, decodering, cloudback-up, enz. Het is compatibel met Windows, macOS en Android, waardoor jouw bestanden beter georganiseerd en beveiligd blijven , en actueel!
Transcend’s ESD380C draagbare SSD wordt gedekt door een beperkte garantie van vijf jaar.

Binnenkort verkrijgbaar bij:

https://www.megekko.nl/product/2019/930313/Externe-SSD/Transcend-ESD380C-1000-GB-Groen-externe-SSD

https://www.megekko.nl/product/2019/930314/Externe-SSD/Transcend-ESD380C-2000-GB-Groen-externe-SSD

Bron en foto © Transcend

Vorig artikelElikia Mbinga tekent contract bij PEC Zwolle
Volgend artikelBNNVARA brengt documentaire ‘Sera I am’ van radio-dj Jan-Willem Roodbeen