Home Nieuws Gadgets & Electronica TCL introduceert de Alcatel 1B (2020) met superefficiënte Android 10-gebruikerservaring

TCL introduceert de Alcatel 1B (2020) met superefficiënte Android 10-gebruikerservaring

Bij de zoektocht naar de beste, onmisbare smartphone zou het niet nodig moeten zijn om in te leveren op stijl en populaire technologieën. Dat dacht ook TCL toen het de nieuwe Alcatel 1B ontwikkelde. Deze smartphone heeft de perfecte balans tussen een prettig prijskaartje en best-in-class technologieën, zoals een 5,5-inch HD+-display en een krachtige 3000 mAh-batterij. De Alcatel 1B draait op Android™ 10 (Go-editie) en beschikt over een quad-core processor én tot 2 GB RAM-geheugen. Daardoor is de smartphone niet alleen veel sneller, maar gaat hij – ook bij multitasken – moeiteloos de hele dag mee zonder tussendoor opladen.

Eenvoud zonder compromis

Het 5,5-inch HD+-display biedt een perfecte visuele ervaring en maakt het kijken naar video’s en foto’s nóg leuker en comfortabeler. Bovendien ligt de Alcatel 1B heel fijn in de hand dankzij het opvallende achterkantontwerp met een microtextuur gebaseerd op veerpatronen.

Een ware multitasker

Eropuit gaan zonder zorgen om de batterijduur: de robuuste batterij van de Alcatel 1B maakt het mogelijk om tot 14 uur te browsen, tot 23 uur gesprekken te voeren* of tot 43 uur naar muziek te luisteren. Dankzij de batterij met 3000 mAh aan capaciteit gaat de smartphone gemakkelijk de hele dag mee**.

De Alcatel 1B is uitgerust met een speciale Google Assistant-knop voor eenvoudige toegang. De Google Assistant geeft snel gehoor aan duizenden opdrachten. Met één druk op de knop biedt de smartphone toegang tot slimme suggesties, richtingaanwijzingen en het instellen van herinneringen. Zo helpt deze handige zakcoördinator zijn gebruiker meer tijd vrij te maken voor belangrijke dingen.

Verbeterde performance

De Alcatel 1B is voorzien van een ingebouwde optimalisatietool die op de achtergrond het geheugen wist, de opslag opruimt en de energie op slimme wijze optimaliseert.

Daarnaast wisselt zijn gebruiker sneller tussen apps op een manier die het geheugen minder zwaar belast dankzij de integratie van Android™ 10 (Go-editie). De Alcatel 1B is slanker, sneller en veiliger dan ooit.  

Prijs en verkrijgbaarheid

De Alcatel 1B (2020) is verkrijgbaar vanaf 79 euro in de kleuren Pine Green en Prime Black, en wordt als introductieoffer tijdelijk geleverd met een Micro SD-kaart t.w.v €12,99.

* Gesprekstijd in 2G-omgeving.

** Data gebaseerd op resultaten van interne labtesten. De werkelijke batterijduur is afhankelijk van persoonlijk gebruik (netwerksterkte, appgebruik, etc.).