Home Games Sony kondigt voorjaarsaanbieding aan van abonnementsprijs PlayStation Now™

Sony kondigt voorjaarsaanbieding aan van abonnementsprijs PlayStation Now™

Sony Interactive Entertainment Benelux maakt vandaag een aantrekkelijke ‘Spring Sale’ korting bekend van de gaming streamingdienst PS Now. De prijs van een jaarabonnement wordt verlaagd van 59,99 euro naar 44,99 euro. De promotie is geldig voor iedereen zonder actief PS Now abonnement en enkel online beschikbaar via de PlayStation®Store.

PlayStation Now bevat meer dan 700 games en heeft daarmee de grootste gamebibliotheek van een abonnementsservice voor consolegames in de industrie. Maandelijks worden er extra topgames toegevoegd die voor een beperkte periode beschikbaar zijn. Zo kwamen begin april 3 exclusieve titels naar PS Now: Marvel’s Spider-Man, Just Cause 4 en The Golf Club 2019.

De PS4-, PS3 en PS2-games kunnen op een PS4 of pc worden gestreamd zodat je gelijk waar kan spelen. Je kan de content bovendien op een PS4 downloaden om een game-ervaring in de allerhoogste kwaliteit te genieten.

PlayStation Now™-abonnementen zijn verkrijgbaar vanaf €9,99 per maand en zijn zowel online als offline te koop, zie de website voor meer informatie.

Over PlayStation™ Now
PlayStation™ Now is geïntroduceerd in 2014 en geeft gamers de keuze hoe zij toegang tot hun gamecontent willen hebben. Gamers kunnen ervoor kiezen honderden beschikbare PlayStation®4- (PS4®, PlayStation®3- en PlayStation®2-games op hun PS4-systeem of pc’s te streamen, of meer dan 300* PS4-games op hun PS4-systeem te downloaden. Sommige gedownloade games ondersteunen DLC en andere door de gebruiker aangeschafte add-ons, evenals verbeteringen voor PS4 Pro. Voor nieuwe klanten is er een gratis proefversie van zeven dagen beschikbaar. 
*De content bibliotheek kan per regio verschillen

Bron © Sony Playstation