Home Nieuws Gadgets & Electronica TCL Communication lanceert TCL 20Y en 205

TCL Communication lanceert TCL 20Y en 205

© TCL

TCL Communication lanceert vandaag twee nieuwe smartphones – de TCL 20Y en TCL 205 en daarnaast ook de TCL MOVEAUDIO S108-headset. Deze nieuwe devices breiden de reeks van TCL-productcategorieën verder uit en maken technologie voor een nog groter publiek bereikbaar.

TCL 20Y – SPECTACULAIR BEELD 

De TCL 20Y garandeert spectaculaire beelden met een 6.52-inch HD+ Display, een drievoudige 48MP camera aan de achterzijde en een 8MP HDR-camera aan de voorzijde. Dankzij AI Scene Detectie 2.0, dat 22 verschillende scenes herkent, is slechts één click nodig voor een goed belichte foto 1.  

Wees de hele dag actief dankzij de krachtige en duurzame 4000 mAh-accu. Deze is te optimaliseren met de Smart Manager-functie, zodat je geen lader nodig hebt. Je hoeft belangrijke herinneringen niet direct te wissen dankzij 64GB aan intern geheugen. Ook het switchen tussen apps en programma’s gaat heel gemakkelijk dankzij de Octa-Core-processor en 4GB RAM. 

De TCL 20Y is vanaf eind oktober beschikbaar voor een adviesprijs van 139,99 euro bij Bol.com en Belsimpel in de kleuren Jewelry Black en Jewelry Blue. Bij aankoop ontvangt de consument gratis de TCL MOVEAUDIO S150 headset ter waarde van 39,99 euro in de periode van oktober tot en met december. 

TCL 205 – SLIMMER EN EEN ALL-ROUNDER 

De TCL 205 mixt slimme technologie in een smartphone die elk aspect van je dagelijks leven kan afdekken. Met zijn 13MP AI-camera en 2MP camera met dieptedetectie aan de achterzijde maak je probleemloos op elk moment scherpe en levendige foto’s. De slimme hoofdcamera wordt vergezeld van een 5MP frontcamera voor de betere selfies dankzij LCD flash & real-time AI Face Beauty. Daarnaast beschikt het toestel ook over twaalf types scene-detectie2 voor het automatisch aanpassen van camera-instellingen bij het nemen van foto’s.  

De prestaties van de TCL 205 zijn te danken aan een krachtige Octa-Core-processor, 32GB ROM + 2GB RAM en een 4000mAh accu voor het zware werk, zoals HD-content streaming, foto’s en video’s. Gebruikers hebben direct toegang tot het toestel dankzij Face Unlock. Het toestel ondersteunt Android 11TM (Go-editie). 

De TCL 205 beschikt over een 6.22-inch HD+ Display met een 87.18% screen-to-body-ratio3 voor een vloeiende visuele ervaring. De behuizing bestaat uit 2.5D glas aan de voorzijde en een opvallende radiale textuur aan de achterzijde.  

De TCL 205 is vanaf eind oktober beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro in de kleuren Power Grey en Atlantic Blue bij Bol.com en Belsimpel. Gedurende oktober tot en met december ontvangt de consument een gratis TCL MOVEAUDIO S108 headset ter waarde van 29,99 euro bij aankoop.  

S108 © TCL

TCL MOVEAUDIO S108 – EEN GEWELDIGE AUDIOPARTNER 

Met de TCL MOVEAUDIO S108 wil TCL True Wireless Headsets nog toegankelijker maken voor het bredere publiek. De nieuwe TCL MOVEAUDIO S108 is een geweldige audiopartner van alle TCL-smartphones. De consument ervaart heldere gesprekken met ENC, dat gebruik maakt van Beamforming pickup-technologie die achtergrondgeluiden wegfiltert.   

De TCL MOVEAUDIO S108 biedt een lange accuduur met tot wel zes uur luisteren met een volle acculading en tot wel 20 uur met de oplaadcase wat zorgt voor een meeslepende audio-ervaring.   Neem een telefoontje aan of activeer de spraakassistent voor optimaal gemak via de Smart touch-control. De oortjes zijn zeer comfortabel in het dragen en IPX4-water en zweetbestendig.  

De TCL MOVEAUDIO S108 is beschikbaar voor 29,99 euro in de kleur Pearl White.

Bron en foto © TCL

Vorig artikelEd Sheeran als eerste in actie voor De Warmste Week
Volgend artikel[video] Famke Louise en Denzel Slager te zien in realityserie bij Videoland
Ik ben de eigenaar van Planetzone