Home Nieuws Gadgets & Electronica Superieur geluid, zonder compromis

Superieur geluid, zonder compromis

Een compromis sluiten is vaak de verstandigste oplossing, maar op vlak van geluid is enkel superieure kwaliteit aanvaardbaar. De nieuwe CX True Wireless earbuds van Sennheiser bieden een fenomenale persoonlijke audio-ervaring met kristalhelder geluid, een puike batterijlevensduur en moeiteloos gebruiksgemak, tegen een betaalbare prijs.

Sennheisers nieuwe CX True Wireless earbuds tillen geluidskwaliteit naar een hoger niveau dankzij de TrueResponse-transducer. Deze gepatenteerde omzetter is een eigen ontwerp van de audiospecialist, ontwikkeld en vervaardigd in de hoofdzetel van het bedrijf in Duitsland. Dit op maat gemaakte akoestische systeem werd speciaal ontwikkeld voor de premium earbuds van Sennheiser en levert hifistereogeluid met diepe bassen, natuurlijke middentonen en helder afgelijnde hoge tonen. Met de Sennheiser Smart Control App en ingebouwde EQ krijg je steeds een luisterervaring op maat. De muziek laten knallen met de Bass Boost preset? Check. Ontspannen met een podcast? Natuurlijk. De audio opkrikken tijdens een telefoongesprek? Het kan allemaal. Bluetooth 5.2-compatibiliteit en ondersteuning van SBC-, AAC- en aptX-audiocodecs zorgen voor een schitterende draadloze sound en moeiteloos beheer van je Bluetooth-verbindingen via de Smart Control-app.

Sennheisers nieuwe CX True Wireless earbuds bieden een uitstekende audio-ervaring, een batterijlevensduur van negen uur en moeiteloos gebruiksgemak, tegen een betaalbare prijs.

“De CX True Wireless levert een werkelijk superieure klank tegen een laagdrempelige prijs,” aldus Anton Zgurskiy, Productmanager bij Sennheiser. “De earbuds weten te bekoren met hun spitstechnologische snufjes en beproefde ergonomische vormgeving. Ze zijn dan ook ontwikkeld op basis van onderzoek naar gebruikersgemak. Ze zijn met andere woorden gemaakt om elke dag opnieuw van te genieten, altijd en overal.”

De hele dag door genieten van je entertainment, in alle comfort
De CX True Wireless heeft een batterijlevensduur van 9 uur. Als je hem on the go oplaadt met het meegeleverde etui, blijft hij zelfs 27 uur paraat. Genoeg, kortom, om je als gebruiker de hele dag lang aan de praat of aan het – draadloze! – lijntje te houden. In alle comfort, trouwens. De earbuds zijn niet alleen stijlvol minimalistisch en perfect uitgebalanceerd, hun beproefde ergonomie is het resultaat van voorafgaand onderzoek naar gebruikersgemak. Oordopjes in vier formaten garanderen een perfecte pasvorm in elke gehoorgang. Zo blijven ze lekker op hun plaats zitten en wordt geluid van buitenaf effectief gedempt. De klasse-IPX4 spatbestendigheid van de earbuds biedt extra gemoedsrust.  

Een slimmere, meer geïntegreerde gebruikerservaring
De CX True Wireless is uitgerust met een intuïtieve aanraakinterface. Met een firmware-update wordt de aanraakbediening meteen ook aanpasbaar, zodat je als luisteraar zelf kunt bepalen hoe je het liefst je audio, gesprekken of toegang tot spraakassistenten zoals Google Assistant of Siri bedient. Het laadetui is net zo intuïtief. De earbuds worden automatisch ingeschakeld wanneer je ze eruit haalt en weer uitgeschakeld bij het terugplaatsen, om energie te besparen.

he CX True Wireless biedt moeiteloos gebruiksgemak met zijn intuïtieve, aanpasbare aanraakbediening

De CX True Wireless heeft op elk earbud twee microfoons die je stemgeluid optimaal oppikken. Zo wordt je stem tijdens telefoongesprekken en het bedienen van de spraakassistent helder en verstaanbaar, zelfs wanneer je maar één earbud gebruikt. Dankzij een handige ‘rolwissel’-feature kan elk oordopje afzonderlijk worden gebruikt, wat de veelzijdigheid ten goede komt. De Sidetone-functie maakt telefoontjes aangenamer doordat je tijdens een gesprek je eigen stem kunt horen. Een feature die je kunt instellen met een schuifregelaar in de Smart Control-app.

De CX True Wireless is vanaf 8 juli verkrijgbaar in matzwart of matwit voor 129 EUR (adviesprijs).

Bron en foto All rights reserved by Sennheiser worldwide