Home Games Ervaar het platteland in nieuwe gameplay-trailer van De Sims 4 Landelijk...

[video] Ervaar het platteland in nieuwe gameplay-trailer van De Sims 4 Landelijk Leven

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor het binnenkort verwachte Expansion Pack De Sims 4 Landelijk Leven, dat vanaf 22 juli verkrijgbaar is voor PC en consoles.

De Sims 4 Landelijk Leven leidt spelers naar het knusse stadje Henford-on-Bagley, waar ze een ruime keuze kunnen maken uit manieren om van het plattelandsleven te genieten. Sims kunnen hun eigen producten telen voor verse maaltijden, dieren grootbrengen en er vriendschappen mee sluiten, de plaatselijke bewoners leren kennen en vele nieuwe manieren vinden om in contact te komen met de natuur.

In de trailer komen alle leuke nieuwe dingen die het platteland te bieden heeft aan bod. Een babbeltje met de plaatselijke bewoners onder het genot van een sapje in Het Witte Paard, het uitproberen van 16 soorten jam, genieten van een heerlijke picknick en uitoefenen van de gloednieuwe borduurhobby. Spelers kunnen hun Sims ook aanmoedigen om van het land te leven door naar hun eigen eten op zoek te gaan voor een echte plattelandsstijl met de uitdaging ‘Eenvoudig eten’. Daarnaast kunnen ze hun fantastische producten inleveren bij de Finchwick Braderie in ruil voor de mooiste beloningen. Dieren rennen overal in Henford-on-Bagley rond, wat ervoor zorgt dat je Sims kippen in het kippenhok houden voor kakelverse eieren, bevriend raken met koeien voor lekkere melk of lama’s grootbrengen voor ongelooflijk zachte wol. De De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack is vanaf 22 juli verkrijgbaar voor € 39,99. Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com

Bron en foto © Electronic Arts