Home Nieuws Gadgets & Electronica Soon: De grootste telefoonbeurs van het jaar: MWG 2019

Soon: De grootste telefoonbeurs van het jaar: MWG 2019

Nog even en dan gaat het event weer los in Barcelona, het jaarlijkse Mobile World Congress waar de allergrootste smartphonebedrijven uit de gehele wereld weer alles uit de kast halen om hun nieuwste smartphones te zullen gaan presenteren.

Vorig jaar waren we er al bij toen de Samsung S9 en S9+ werden gelanceerd. Dit jaar probeert Samsung alle concurrentie voor te zijn om als eerste hun nieuwste smartphone te presenteren: S10. Dat zal naar verluid in San Francisco gebeuren maar een week later kunnen wij hem nog dichterbij bewonderen. Uiteraard kan je van Samsung net iets meer verwachten dan de rest: Denk aan een grote inch beeld en een grote batterij capaciteit. Daarnaast zijn er geruchten over een opvouwbare telefoon en zal dit bedrijf de budgettelefoons niet vergeten voor de Samsung fans.

De term opvouwbare telefoon is ook gevallen bij concurrent Huawei maar of hun het ook in Barcelona presenteren is nog maar de vraag. Huawei kennende presenteren hun ook vaak een aparte evenement hiervoor, elders in het voorjaar. Huawei kondigde vorig jaar de P20 aan, de grote vraag is dan ook wat het vervolgnummer van dit succestelefoon wordt en uiteraard…wanneer. Verder speelt 5G een grote rol bij dit bedrijf om dit als eerste aan te bieden echter is dit in Nederland nog niet het geval omdat dit eerst nog geveild en aangelegd moet worden. bedrijven presenteren het wel maar wij moeten toch nog echter wachten op het uitrollen hiervan en dat is best wel beetje jammer.

Vorig jaar waren we ook bij de diverse stands van Sony, LG, Motorola en Nokia, Ook deze bedrijven zullen weer alles uit de kast halen om hun nieuwste snufjes te presenteren, wij zijn al reuze benieuwd en kijken al uit naar Mobile World Congress in Barcelona dat van 25 tot en met 28 februari zal worden gehouden!