Home Nieuws Gadgets & Electronica Sony Xperia L4 met 21:9 kijkervaring vanaf nu verkrijgbaar

Sony Xperia L4 met 21:9 kijkervaring vanaf nu verkrijgbaar

Met de Xperia L4 introduceert Sony de opvolger van de populaire Xperia L3. Dit compacte instapmodel is uitgerust met een 21:9 Wide 6,2 inch display. Dit display biedt meer schermruimte en is ideaal voor wie optimaal van series en films wil genieten. Tevens is de batterijduur van dit toestel vergroot en heeft de L4 een drievoudig camerasysteem.

De nieuwe Xperia L4 van Sony is vanaf vandaag te bestellen via diverse operators en beschikt over de volgende technologieën:

  • Elegant 21:9 Wide 6,2-inch display met Side Sense functies, ideaal voor wie twee apps tegelijk wilt gebruiken.
  • Camerasysteem met drie lenzen: een 17mm ultrawide lens (13MP), 26mm groothoeklens (5MP) en dieptecamera (2MP). Foto’s worden nog indrukwekkender dankzij het bokeh-effect en het wisselen tussen de hoeken ‘breed’ en ‘ultrabreed.’
  • 3580mAh- batterij voor een lange batterijduur en functies voor snel opladen en Adaptive charging om optimale kwaliteit van de batterij te kunnen waarborgen.
  • Compacte behuizing in elegant zakformaat – verkrijgbaar in twee zwart en blauw
  • Consumenten ontvangen een gratis SRS-XB01 bij aankoop van de Xperia L4 zolang de voorraad strekt

21:9 Wide display voor strak design en productiviteit

De Xperia L4 is de eerste smartphone in de Sony L-serie met een 6,2” 21:9 Wide display. Door het strakke design ligt deze perfect in de hand. Het display biedt meer schermruimte en is ideaal voor wie twee apps tegelijk wilt gebruiken. Ook kunnen gebruikers eenvoudig naar hun favoriete apps scrollen dankzij de Side Sense functies.

Drievoudige camera voor fotografie en video

De Xperia L4 is uitgerust met een drievoudige camera. Dit is een unieke specificatie binnen de Sony smartphone L-serie. Het toestel heeft een hoofdlens van 13MP, een brede 5Mp-lens en een 2MP-diepte camera. Foto’s worden nog indrukwekkender dankzij het bokeh-effect.

De smartphone kan wisselen tussen de hoeken ‘breed’ en ‘ultrabreed’. Hierdoor is het toestel geschikt voor het fotograferen van landschappen tot portretten. Dankzij het 21:9 wide display is de camera uitermate geschikt voor creatieve foto- en video-doeleinden.

Verbeterede batterij en snel opladen

De 3580 mAh-batterij is zeer efficiënt voor een drukke dag. Dit toestel is geschikt voor snel opladen en Sony’s Xperia Adaptive Charging controleert de smartphone tijdens het opladen om optimale kwaliteit van de batterij te kunnen waarborgen.

Beschikbaarheid

De Xperia L4 is verkrijgbaar via diverse operators en heeft een adviesverkoopprijs van € 199,00. Consumenten ontvangen een gratis SRS-XB01 bij aankoop van de Xperia L4 zolang de voorraad strekt.

Bron © Sony