Home Games Beleef een groots avontuur in Octopath Traveler, nu verkrijgbaar op Stadia

[VIDEO] Beleef een groots avontuur in Octopath Traveler, nu verkrijgbaar op Stadia

Square Enix Ltd., maakt bekend dat het hooggeprezen en bekroonde OCTOPATH TRAVELER™ nu verkrijgbaar is op Stadia. Bekijk hieronder de Stadia-trailer

OCTOPATH TRAVELER op Stadia brengt de game tot leven met unieke HD-2D-beelden, waarin 2D-personage-ontwerpen samengaan met prachtige 3D-omgevingen. De game laat spelers kiezen uit acht verschillende personages, die elk een heel eigen verhaal meebrengen – sommige gaan bijvoorbeeld op reis om zichzelf te ontwikkelen, terwijl andere uit zijn op wraak. Elke reiziger begint zijn of haar avontuur in een ander land van het even betoverende als gevaarlijke continent Orsterra, zodat spelers afhankelijk van hun gekozen personage een heel andere reis zullen beleven.

SQUARE ENIX maakt ook bekend dat komende zomer de Koreaanse taal aan de game wordt toegevoegd op alle platformen, dus inclusief Stadia, zodat wereldwijd nóg meer spelers kunnen genieten van het populaire, bekroonde avontuur.

OCTOPATH TRAVELER is nu verkrijgbaar voor Stadia, het Nintendo Switch™-systeem en pc  (STEAM®) met Engelse en Japanse audio en Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse, Spaanse, Japanse, Traditioneel Chinese en Vereenvoudigde Chinese teksten.

Bron © Square Enix Ltd.,