Home Nieuws Gadgets & Electronica SKAGEN kondigt Falster 3, SKAGEN’s next generation touchscreen smartwatch, en samenwerking met...

SKAGEN kondigt Falster 3, SKAGEN’s next generation touchscreen smartwatch, en samenwerking met X by KYGO aan

SKG3400665

Het Deense merk SKAGEN introduceert de nieuwste editie binnen haar smartwatch portfolio: de Falster 3. Naast deze lancering deelt SKAGEN ook met trots de samenwerking met X by KYGO, het premium audio-accessoires en lifestyle-merk van de bekende Noorse DJ, songwriter en producer, Kygo. 

Met dezelfde design-benadering als zijn voorganger, de Falster 2, trekt de Falster 3 zowel de aandacht van zowel tech-savvy als design-georiënteerde horlogedragers. 
Features van de Falster 3:

  • De Falster 3 biedt gebruikers het Qualcomm® Snapdragon Wear ™ 3100-platform naast de nieuwste software van Wear OS by Google ™. 
  • Het horloge heeft een luidspreker, microfoon, slimme batterijmodus, 8 GB opslag en 1 GB RAM. 
  • Door de toegevoegde speaker kunnen SKAGEN gebruikers telefoneren via de smartwatch. Dit geldt voor zowel Android als iPhone gebruikers. 
  • Het horloge is verkrijgbaar in vier stijlen, waaronder een limited edition-versie ontworpen in samenwerking met het merk X by KYGO. Zo is er bijvoorbeeld ook een een exclusieve X by KYGO digitale wijzerplaat verkrijgbaar. Alle X by KYGO-producten zijn ontwikkeld om een uitzonderlijk geluid te produceren.

De Falster 3 kost € 295,- en is vanaf 7 januari 2020 beschikbaar in geselecteerde markten. De limited edition style, X by KYGO, is begin voorjaar te verkrijgen. 

Vorig artikelDit zijn de zestien deelnemers van Expeditie Robinson NL vs BE
Volgend artikelDiek Pothoven aangesteld als ‘Head of Styling’ Eurovisie Songfestival 2020
Ik ben de eigenaar van Planetzone