Home Nieuws Gadgets & Electronica Shure maakt upgrade bekend van tweede generatie aonic 215 true wireless sound...

Shure maakt upgrade bekend van tweede generatie aonic 215 true wireless sound isolating oortelefoons

Na de introductie vorig jaar van de AONIC 215 True Wireless Sound Isolating™ oortelefoons van Shure onthult het bedrijf nu de volgende versie van dit iconische luisterproduct. Met uitgebreide functie-upgrades en hetzelfde onopvallende design dat musici gebruiken voor hun in-ear monitoring op het podium, biedt de tweede generatie AONIC 215 True Wireless oortelefoons ongeëvenaard geluid, een stevige pasvorm en verbeterde prestaties. De True Wireless oortelefoons, gemaakt voor muziekliefhebbers, forenzen en voor bij het trainen, versterken de bestaande lijn van hoogwaardige Shure luisterproducten en bieden nieuwe en verbeterde mogelijkheden.

Deze volgende evolutie van AONIC 215 levert dezelfde high-fidelity-audio met helder geluid en diepe bassen als het origineel, en is ontworpen op basis van decennia ervaring met het ondersteunen van muzieklegendes.

“Tegenwoordig willen klanten een luisterervaring die een onopvallend design en een stevige pasvorm biedt, zonder concessies aan het geluid,” aldus Eduardo Valdes, Associate Vice President of Global Marketing for Pro and Consumer Audio van Shure. “Wat betreft de AONIC 215 hebben we geluisterd naar wat consumenten wilden: bellen in stereo, volumeregeling, transpiratie- en waterbestendigheid, en flexibiliteit. Deze functie-upgrades zijn een aanvulling op de legendarisch betrouwbare audio en het bekroonde modulaire design waar Shure oortelefoons om bekendstaan: Luisteraars kunnen met de juiste accessoires snel schakelen tussen bekabeld en draadloos.”

De tweede generatie AONIC 215 is ontworpen op basis van decennia ervaring met het ondersteunen van legendarische artiesten en is voorzien van hetzelfde geluid van studiokwaliteit, terwijl hij tegelijk 37 dB aan omgevingsgeluid blokkeert. De AONIC 215 is voorzien van een eersteklas koptelefoonversterker en ondersteunt diverse codecs, waaronder Qualcomm aptX, AAC en SBC, en biedt draadloze Bluetooth 5-techniek voor verbeterde stabiliteit en een bereik tot 10 meter. Voor luisteraars die terugkeren naar kantoor of naar de sportschool voor een intensive workout, bieden de oortelefoons optimaal comfort en een stevige pasvorm over het oor, waardoor ze gegarandeerd op hun plaats blijven. De Sound Isolating techniek weert ongewenste bijgeluiden, en met één druk op de knop maakt de functie omgevingsmodus de buitenwereld hoorbaar als dat nodig is.

© Mareike Lehmann

AONIC 215 Gen 2 is verder voorzien van deze nieuwe kenmerken en voordelen:

  • Transpiratie- en waterbestendig –AONIC 215 Gen 2 is gemaakt om te presteren onder alle omstandigheden. Wat de situatie ook is, een druilerige forenzenreis naar kantoor of een zweterige spinningsessie thuis, de oortelefoons zijn IPX4-gecertificeerd voor optimale prestaties. Met een accuduur van acht uur, met drie volledige extra ladingen in de meegeleverde, stevige hardcover hoes, kunnen luisteraars een totale accuduur van wel 32 uur verwachten.
  • Hardware-EQ –Gebruikers kunnen kiezen uit meerdere presets, of met de ShurePlus Play-app hun eigen, op maat gemaakte presets creëren en uploaden naar hun oortelefoons.
  • Kristalhelder telefoneren –Of luisteraars nu in de trein zitten, stressen in de metro of een belangrijk telefoontje aannemen tussen twee vergaderingen door, met de AONIC 215 Gen 2 navigeer je eenvoudig tussen de gesprekken. De bel-audio is nu in beide oren te horen en kan onafhankelijk tussen links en rechts gewisseld worden. Vier beamforming microfoons verbeteren samen de spraakverstaanbaarheid voor videoconferenties en telefoontjes.
  • Auto Power On –Luisteraars hoeven niet langer te frummelen met een aan-knop, want AONIC 215 Gen 2 oortelefoons gaan automatisch aan als ze uit de hoes komen.
  • Onboard knopbediening – Comfort en gebruiksgemak zijn cruciaal wanneer je onderweg bent. AONIC 215 Gen 2 heeft nu volumeregeling direct op de oortelefoons zelf, en bovendien eenvoudige mute-bediening. Met de instelbare knopconfiguratie, die beschikbaar is in de app, kunnen volume, afspelen en de bediening van belfuncties links of rechts worden gepersonaliseerd.

© Mareike Lehmann

AONIC 215 Gen 2 heeft hetzelfde modulaire design waar Shure Sound Isolating oortelefoons om bekendstaan. Luisteraars kunnen met optionele accessoires snel wisselen tussen bekabeld en draadloos. De Secure Fit-adapter is ook los te koop; hiermee kunnen alle afneembare Shure Sound Isolating oortelefoons eenvoudig draadloos worden gemaakt. Zo kunnen consumenten met een simpele schakelaar van draadloos luisteren overschakelen op luisteren naar in-flight entertainmentsystemen.

De AONIC 215 True Wireless Sound Isolating oortelefoons (Gen 2) zijn verkrijgbaar in de kleurenopties zwart en blauw voor een verkoopprijs van $ 229. De True Wireless Secure Fit-adapter (Gen 2) is apart te koop voor $ 189. De tweede generatie van de AONIC 215 True Wireless Sound Isolating oortelefoons en de True Wireless Secure Fit-adapter zijn nu te koop bij selecte verkopers en op

www.shure.com/aonic215.

Bron © Shure Foto © Mareike Lehmann

Vorig artikel[VIDEO] Family Trainer is nu beschikbaar, nieuwe live action trailer is nu te bekijken
Volgend artikelGouden Kalf voor de Filmcultuur toegekend aan filmmaker Mijke de Jong