Home Games  Family Trainer is nu beschikbaar, nieuwe live action trailer is nu te...

[VIDEO] Family Trainer is nu beschikbaar, nieuwe live action trailer is nu te bekijken

Family Trailer is nu beschikbaar. In het spel kunnen spelers zich uitleven in een groot aantal minigames en modi, alleen, met een vriend of laat twee spelers tegen elkaar strijden om te kijken wie de beste is.

Zoals te zien in de launch trailer, zal Family Trainer verschillende modi bieden, voor zowel single- als multiplayer*. De Outdoor Adventure-modus, dat wordt geleverd met een reeks minigames die per level zijn gegroepeerd of volledig kunnen worden gepersonaliseerd, kan zowel solo als in multiplayer worden gespeeld. In andere multiplayerspeltypen kunnen spelers kiezen om het tegen elkaar op te nemen in Friend Battle of om zich te richten op samenwerkende minigames met Teamwork. Meer singleplayer-speltypen zijn onder andere het speltype Exercise Training, waarin spelers een trainingsroutine kunnen volgen, en Free Play, waarin mini-games in hun eentje kunnen worden gespeeld.

Family Trainer is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch. Het spel vereist een set Nintendo Joy Con-controllers en een beenband om te kunnen spelen, die beide afzonderlijk kunnen worden gekocht.

*Multiplayermodus vereist twee sets Nintendo Joy Con-controllers

Bron en foto © Bandai Namco

Vorig artikelTwitch Crowd Choice aangekondigd voor Life is Strange: True Colors
Volgend artikelShure maakt upgrade bekend van tweede generatie aonic 215 true wireless sound isolating oortelefoons