Home Nieuws Gadgets & Electronica Shokz volledig nieuwe draadlzoze earbuds met open-ear ontwerp voor ultiem comfort en...

Shokz volledig nieuwe draadlzoze earbuds met open-ear ontwerp voor ultiem comfort en premiun luisterervaring

© Shokz

Shokz introduceert haar nieuwste model, OpenFit, volledig draadloze earbuds waarbij het open-ear ontwerp is doorgevoerd. Hierdoor blokkeren deze buds je oor niet en kun je genieten van je favoriete muziek, podcasts en audioboeken terwijl je tegelijkertijd contact met de buitenwereld houdt. OpenFit bevat DirectPitch™-technologie voor de perfecte luisterervaring en het ultralichte ontwerp voelt stabiel en comfortabel aan. Het OpenFit titanium frame in combi met dubbellaagse kneedbare silicone zorgt ervoor dat deze earbuds passen bij ieder oor en tegelijkertijd stevig blijven zitten, hoeveel je ook beweegt of onderweg bent.

© Shokz

Met OpenFit wil het merk Shokz, dat zich vanaf de start richt op professioneel sportgebruik, zijn productassortiment verbreden voor alle soorten gebruik. OpenFit is ontworpen als compact, ultralicht en volledig draadloos. Het wordt óp de oren gedragen door middel van een oorhaak en blokkeert de oren daarom niet. Voordeel is dat je naar muziek kunt luisteren, kunt telefoneren en je tegelijkertijd bewust bent van omgevingsgeluiden zónder dat de oordopjes zich in je oor bevinden.

Audio-ervaring zonder oordopjes
Voor een meeslepende audio-ervaring met heldere hoge tonen en diepe bassen maakt OpenFit gebruik van DirectPitch™. Dit levert de perfecte balans op tussen uitgesproken hoge tonen, heldere middentonen en een krachtige basstoon voor kristalhelder geluid. DirectPitch™ optimaliseert het geluid op basis van de afstand en de hoek tussen de geluidsbron en het menselijk oor. Antifase golven zorgen ervoor dat de geluidsdruk in de richting van de oren toeneemt en dat er minder geluidsdruk in de gehoorgang plaatsvindt. Hierdoor krijg je een geheel nieuwe audio-ervaring zonder oordopjes die je oren blokkeren. De DirectPitch™ technologie zorgt er tegelijkertijd voor dat er zo min mogelijk geluid naar buiten toe verdwijnt, waardoor de audiokwaliteit én de privacy blijft gehandhaafd.

© Shokz

Comfortabele pasvorm
Het oor wil ook comfort, dus de flexibele oorhaken van OpenFit zijn ergonomisch ontworpen. Daarnaast bestaan de oorkussens van deze earbuds uit een dubbellaagse kneedbare silicone dat zacht aanvoelt. Dit zorgt voor een perfecte en comfortabele fit rond iedere oorschelp. Het uitgebalanceerde ontwerp van de earbuds en de batterij zorgt voor stabiliteit. Of je nu aan je dagelijkse wandeling bezig bent, rent of springt, de OpenFit blijft stevig op z’n plek zitten.

Ruisonderdrukking met AI
OpenFit maakt gebruik van AI-technologie voor ruisonderdrukking bij gespreksoproepen. Dit zorgt ervoor dat de gesprekskwaliteit van telefoontjes blijft gewaarborgd. De AI-technologie is uitgebreid getest in rumoerige gespreksomgevingen zoals treinstations en op drukke kruispunten. Het filtert tot 99,7% van het omgevingsgeluid. OpenFit bevat dubbele microfoons. Door deze in de optimale positie te plaatsen, vangen deze earbuds de subtiele nuances van menselijke stemmen tijdens gesprekken op. Het vormt het meest effectieve adaptieve beamforming-effect. 

© Shokz

28 uur luisterplezier
De batterij van de OpenFit earbuds zorgt ervoor dat je tot 7 uur onafgebroken kunt luisteren naar muziek, je favoriete podcasts of kunt telefoneren. Dankzij de beschermende oplaadcase verleng je je luisterplezier tot wel 28 uur. Zelfs als je onderweg bent, levert een oplaadtijd van 5 minuten je al een batterijduur van 1 uur op. Je hoeft dus nooit meer ongeduldig te wachten tot de batterij volledig is opgeladen.   De Shokz OpenFit is vanaf 6 juli voor € 199,- verkrijgbaar via https://nl.shokz.com/ en via geselecteerde retailers. Wil je kans maken om de Shokz OpenFit als eerste gratis te testen? Meld je dan nu aan voor het Testers’ Programma. Vanaf 21 juni 00.00 tot 4 juli 23.59 kun je je registreren via https://nl.shokz.com/pages/first-tester  Op 5 juli worden de winnaars bekend gemaakt. Actievoorwaarden zijn van toepassing.

Bron en foto © Shokz

Vorig artikel[Video] Netflix deelt exclusief nieuws en eerste beelden van nieuwe films en series tijdens fan-event Tudum
Volgend artikel[Video]Realityshow De Bondgenoten dit najaar op SBS6
Ik ben de eigenaar van Planetzone