Home Nieuws Film nieuws Netflix deelt exclusief nieuws en eerste beelden van nieuwe films en...

[Video] Netflix deelt exclusief nieuws en eerste beelden van nieuwe films en series tijdens fan-event Tudum

© Netflix

Netflix-sterren schitterden zaterdag op het podium in São Paulo tijdens Tudum, een wereldwijd fan-event. Presentatoren Chase Stokes (Outer Banks), Maitreyi Ramakrishnan (Never Have I Ever) en Maisa (Back to 15) werden vergezeld door duizenden fans ter plaatse en nog veel meer wereldwijd via het YouTube-kanaal van Netflix. Netflix deelde tijdens het event het allerlaatste nieuws, exclusieve eerste beelden, trailers en clips. Daarnaast waren er optredens van sterren en makers van de populairste Netflix-series, films en games.

Hieronder een overzicht met het belangrijkste nieuws van ‘Tudum: A Global Fan Event’:

Extraction 3: Nauwelijks bekomen van Extraction 2, kondigt Chris Hemsworth nu al een volgend hoofdstuk aan in de zenuwslopende filmreeks.

Squid Game: The Challenge: Dit jaar wordt de populaire game realiteit. Een eerste clip onthult hoe de gloednieuwe serie tot leven komt. 

Squid Game: En nog meer nieuws over de populaire game: Squid Game-sterren Lee Jung-jae, Lee Byung-Hun, Wi Ha-jun en Gong Yoo keren terug in het volgende seizoen, samen met vier nieuwe gezichten.

YOU: Penn Badgley geeft een vroege sneak peek over wat fans van het vijfde en laatste seizoen kunnen verwachten.

Elite: Het zevende seizoen wordt een episch avontuur voor de studenten van Las Encinas, en singer-songwriter Anitta is er bij! 

Bridgerton: Alert the Ton! De eerste beelden van Penelope en Colin in het derde seizoen zijn er!

Emily in Paris: Lily Collins heeft een tip van de sluier opgelicht over seizoen 4: Emily neemt de fans mee op een vakantie naar Rome…

BERLIN: Zijn plan: 44 miljoen stelen in één middag. Bekijk de eerste teaser van de nieuwe serie uit de wereld van La Casa de Papel. 

Love is Blind: Er hangt nog meer liefde in de lucht met deze eerste blik op het vijfde seizoen.


Too Hot to Handle 2: Na het succes van Too Hot to Handle: Love is a Game, is het tijd om terug te keren naar het paradijs voor het nieuwe vervolg van de mobiele game met favoriet Chloe Veitch.Cobra Kai: Fighting positions! The cast is klaar voor het zesde en laatste seizoen.

Back to 15: Wat staat er te gebeuren met Anita na zoveel tijdreizen? Bekijk de trailer van het tweede seizoen.

The Archies: Ze zijn te zien in strips, in boeken en in Riverdale – maar deze keer reizen ze naar het India van de jaren 1960 – en wij hebben de eerste beelden voor je.

Heartstopper: De openingsscène van seizoen 2 is er! Daarnaast krijg je een eerste blik op alle afleveringstitels.

All the Light We Cannot See: Maak kennis met Marie-Laure en Werner in deze exclusieve sneak peek van Shawn Levy’s aankomende verfilming van deze bestseller. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en gaat over twee tieners die een geheime band delen, wat hun grootste hoop is in deze donkere tijden.

Lupin: Lupin is terug… in gevaar. Bekijk nu de exclusieve clip van deel 3.

3 Body Problem: Een spannend nieuw mysterie van de makers van Game of Thrones – David Benioff en D.B. Weiss – samen met Alexander Woo. Bekijk de eerste beelden van de aankomende serie

.P. and Sweet Home: Bekijk de eerste beelden van de nieuwe seizoenen van deze twee populaire K-drama’s en werp een blik op een van de meest veelbelovende nieuwe shows en films uit Korea.

The Witcher: Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan en Joey Batey delen een gloednieuwe clip van het derde seizoen. 

Through My Window: Het liefdesverhaal van Ares en Raquel wordt voortgezet in Through My Window: Looking at You, een derde film die in 2024 uitkomt. 

The Queen’s Gambit Chess: Schaakmat! Bekijk de nieuwste trailer voor de aankomende mobiele game gebaseerd op de populaire limited series.Outer Banks: Nieuwe looks. Nieuw seizoen. Dezelfde pogues. Chase Stokes gaf live vanaf het Tudum-podium een voorproefje van de cast die zich klaarmaakt voor het vierde seizoen.

Avatar: The Last Airbender: Bekijk de kostuums en de nieuwe teaser voor de aankomende live-action verfilming van de populaire animatieserie

Rebel Moon: Zack Snyder geeft een exclusieve behind-the-scenes van zijn epische nieuwe film – waar we ook kort Michiel Huisman in zien.

One Piece: Het wachten is voorbij! Bekijk de eerste beelden van de live-action verfilming van de bestverkochte manga aller tijden.

FUBAR: He’ll be back! Arnold Schwarzenegger kondigt een tweede seizoen aan van de serie.

Stranger Things: Een vriendschap tussen twee actie-iconen die al meer dan 30 jaar duurt. Arnold introduceerde zijn Terminator 2: Judgment Day mede-ster Linda Hamilton, die via video aankondigde dat ze zich bij de cast van Stranger Things 5 voegt.

Heart of Stone: Gal Gadot, Jamie Dornan en Alia Bhatt verrasten de fans met de exclusieve trailer van hun nieuwe actiefilm

Bron en foto © Netflix