Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung zet de nieuwe standaard met vier generaties OS-upgradesvoor meest actuele en...

Samsung zet de nieuwe standaard met vier generaties OS-upgradesvoor meest actuele en veilige Galaxy-ervaring

© Samsung

Samsung maakt bekend dat geselecteerde Galaxy-apparaten vanaf nu beschikken over vier generaties One UI- en Android OS-upgrades. Zo hebben wereldwijd miljoenen Galaxy-gebruikers toegang tot optimale beveiliging, productiviteit en gebruiksgemak.

De nieuwe standaard bouwt voort op Samsungs eerdere belofte om tot drie generaties upgrades aan te bieden. Om te beginnen zijn de upgrades beschikbaar op de meest recente smartphones in de Galaxy S-serie, Z-serie en A-serie en op de nieuwste tablets. Samsung is van plan om op te schalen naar andere productlijnen binnen het Galaxy-ecosysteem. Verder biedt Samsung nu ook al tot vier jaar upgrades aan voor One UI Watch en Wear OS Powered by Samsung. Zo geniet je als gebruiker langer van de meest actuele Galaxy Watch-ervaring.

Naast de One UI-upgrades levert Samsung tot vijf jaar beveiligingsupdates ter bescherming van de meest recente Galaxy-apparaten. Zodra ze zijn gelinkt aan Samsungs beveiligingsplatform Samsung Knox zijn de toestellen optimaal beschermd tegen potentiële bedreigingen. Heb je Samsung Galaxy Enterprise Edition, dan krijg je bovendien een eenjarige licentie die je toegang geeft tot Samsung Knox Suite-oplossingen. Op die manier kun je jouw apparaten en beveiligingsupdates eenvoudig implementeren en beheren via een dashboard.

Onderstaande Galaxy-apparaten komen onder andere in aanmerking voor vier generaties One UI- en vijf jaar beveiligingsupdates1:

  • Galaxy S Series: Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, evenals Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE, en toekomstige toestellen in de S-serie
  • Galaxy Z Series: Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3, en toekomstige toestellen in de Z-serie
  • Galaxy A Series: geselecteerde toestellen in de aanstaande A-serie
  • Galaxy Tablets: Galaxy Tab S8, S8+, S8 Ultra en toekomstige modellen in de Tab S-serie

Deze Galaxy-devices hebben tot vier jaar One UI Watch en Wear OS Powered by Samsung2:

  • Galaxy Watch: Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic en toekomstige Galaxy Watches

“We doen er alles aan om mensen met een Galaxy een innovatieve en duurzame mobiele ervaring te bieden. Galaxy-gebruikers kiezen er steeds vaker voor om hun toestel langer te gebruiken. Soms omdat ze nu eenmaal dol zijn op dat specifieke model, soms omdat ze hun steentje willen bijdragen aan een duurzamere wereld. Met vier generaties One UI-upgrades maken we dat mogelijk, terwijl je tegelijkertijd blijft genieten van de laatste mobiele innovaties”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland.

Samsung vindt het belangrijk om Galaxy-gebruikers de nieuwste mobiele ervaring te bieden.De Galaxy-toestellen die niet de juiste hardware specificaties hebben om in aanmerking te komen voor vier generaties One UI-upgrades, hebben nog altijd ondersteuning tot drie generaties One UI-upgrades.

Bezoek voor meer informatie over de software-updates van Samsung  https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00077582/ en voor de beveiligingsupdates https://security.samsungmobile.com/securityUpdate.smsb.

Bron en foto © Samsung

Vorig artikelGarmin introduceert Instinct 2 serie
Volgend artikelsor met eigen orkest naar Het Concertgebouw
Ik ben de eigenaar van Planetzone