Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung start verkoop gloednieuwe QLED 4K-televisies Q90T en Q95T

Samsung start verkoop gloednieuwe QLED 4K-televisies Q90T en Q95T

Vanaf deze week zijn Samsungs nieuwste QLED 4K-televisies Q90T en Q95T te koop in Nederland. De twee topmodellen zijn beschikbaar in formaten van 55 tot 85 inch en beschikken over unieke Artificial Intelligence (AI) mogelijkheden. Daarmee wordt de kijkervaringen meeslepender dan ooit. Bovendien zijn de nieuwste tv’s een lust voor oog en oor door een verbetering van beeld, geluid en design.

“De meest meeslepende kijkervaringen, zonder compromissen. Daarvoor zetten we alles op alles”, vertelt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “Mede dankzij de slimste AI-features zijn sensationele kijk- én luisterervaringen gegarandeerd met de gloednieuwe 4K-televisies Q90T en Q95T. En dan maakt het niet uit welke content je kijkt en in welke ruimte je dat doet.”

Het Amerikaanse AVSForum testte de 65 inch Q90T en kwam tot de volgende conclusie: “De Q90T blinkt uit in bij het spelen van games, streamen, kijken van films en meer. Hij werkt samen met je smartphone en maakt het streamen van content gemakkelijk. Als je op zoek bent naar een tv die alles kan, dan is de Q90T 4K QLED een Top Choice voor 2020.”

Razend intelligent
De 4K-topmodellen Q90T en Q95T zijn intelligenter dan ooit vanwege slimme AI-features voor beeld en geluid. De voordelen: 

 • Prachtig beeld vanuit elke hoek
  Ultra Viewing Angle verdeelt licht gelijkmatig over het beeldscherm door twee speciaal ontwikkelde lagen. Dit levert schitterende kleuren vanuit ieder perspectief op, óók wanneer je kijkt vanaf de zijkant.
 • Perfect contrast
  Direct Full Array brengt de allerkleinste details tot leven door de achtergrondverlichting heel nauwkeurig aan te sturen. Zo krijgen alle beelden een ongelooflijke diepte en zijn zelfs de donkerste scènes tot in detail zichtbaar.
 • Nooit meer reflecties
  Door de anti-reflectielaag zijn hinderlijke reflecties voorgoed verleden tijd.
 • Ultieme geluidservaring
  Object Tracking Sound volgt het geluid op het scherm. Door extra speakers aan de bovenkant van het scherm komt alles nog meeslepender tot leven.
 • Geen kabels
  De Q95T is voorzien van One Invisible Connection met No Gap Wall Mount. Hiermee zijn kabels netjes weggewerkt met één transparante kabel en hangt de tv strak tegen de muur.


Vanaf deze week verkrijgbaar
De Samsung 4K Q90T en Q95T zijn vanaf deze week verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 1.999. De topmodellen zijn beschikbaar in beeldformaten van 55 tot 85 inch. 
 

Model55 inch65 inch75 inch85 inch
Q95T€ 2.499€ 2.999€ 4.499€ 5.999
Q90T€ 1.999€ 2.699€ 3.999 

Extra beleving door rijker surroundgeluid
Voor het creëren van een nóg indrukwekkendere beleving, introduceerde Samsung een nieuwe line-up soundbars. Deze hebben een unieke functie: Q-Symphony. Simpelweg betekent dit dat de soundbar samen kan werken met de televisie. Hierdoor blijven de speakers van de tv actief bij het aansluiten van een 2020 Q-Series soundbar. Dit levert een nóg rijker surroundgeluid op. Zonder vertraging of een hoorbaar verschil in audiokwaliteit.