Home Nieuws Gadgets & Electronica Samsung lanceert Galaxy XCover6 Pro: veilig, robuust en gebouwd voor de onderneming...

Samsung lanceert Galaxy XCover6 Pro: veilig, robuust en gebouwd voor de onderneming van nu

© Samsung

Samsung kondigt met de Galaxy XCover6 Pro een smartphone aan die is ontworpen voor de meest uitdagende werkomstandigheden. Ten opzichte van zijn voorganger levert de XCover6 Pro nog betere prestaties en end-to-end beveiliging. Het robuuste ontwerp geeft werknemers de mogelijkheid meer uit hun smartphone en werk te halen, ongeacht hun werkplek.

“Door ontwikkelingen in mobiele technologie zijn ondernemingen niet langer gebonden aan kantoorruimte. Bedrijven moeten daarom meebewegen in het veranderende landschap”, zegt Erik Seure, Head of Sales en Marketing B2B van Samsung Benelux.. “De XCover-serie belooft ondernemers een smartphone die sterk genoeg is om alle beproevingen van werk aan te kunnen. Met de verbeterde duurzaamheid en naadloze connectiviteit van de Galaxy XCover6 Pro doen we daar een schep bovenop.”

Krachtige prestaties voor meer productiviteit
Meer gedaan krijgen in minder tijd? Met de nieuwe 6nm processor is dat mogelijk. En met de optionele microSD-kaart1 hebben werknemers toegang tot meer en uitbreidbare opslag. Ook is de XCover6 Pro het eerste toestel in de XCover-serie met ondersteuning voor 5G2. Zo kunnen medewerkers overal waar ze bereik hebben razendsnel werken. En met ondersteuning voor de 6 GHz-bandbreedte in Wi-Fi 6E maakt de XCover6 Pro het mogelijk om makkelijker en beter samen te werken met collega’s3.

​Vandaag de dag kan werk overal plaatsvinden. Medewerkers hebben dus een device nodig dat flexibel en betrouwbaar is. Bijvoorbeeld als het gaat om de batterijduur. Door de vervangbare batterij4 is de levensduur van de Galaxy XCover6 Pro moeiteloos te verlengen. En met de handige POGO-oplaadmogelijkheden5 kunnen meerdere gebruikers hun toestel aansluiten en snel opstarten voor ononderbroken productiviteit.

​Voor iedereen die op kantoor en op locatie werkt, heeft de Galaxy XCover6 Pro Samsung DeX6. DeX maakt het mogelijk om de smartphone te verbinden7 en te werken met een extern scherm, toetsenbord en muis. Medewerkers kunnen de XCover6 Pro ook gebruiken om foto’s en notities te maken om de informatie vervolgens naadloos te raadplegen wanneer zij achter hun bureau een rapport schrijven. En dat allemaal op één toestel.

Sterk én gestroomlijnd voor uitdagende werkomgevingen
De Galaxy XCover6 Pro is ontworpen om de meest extreme werkomstandigheden aan te kunnen. Daarmee is het de ideale smartphone voor iedere functie. Of het toestel nu gebruikt wordt door pakketbezorgers, salesmedewerkers of politiemensen: het robuuste MIL-STD-810H8 gecertificeerde ontwerp, de IP68-waardering9 en het Corning® Gorilla® Glass Victus®+ maken het toestel bestand tegen zware weersomstandigheden, vallen en andere risico’s die horen bij werken in het veld. Voor werkomgevingen waar handschoenen verplicht zijn of waar medewerkers in de regen werken, kunnen de Touch Sensitivity10-instellingen worden aangepast. Zo is het in iedere werkomgeving mogelijk het scherm moeiteloos te gebruiken.

​Om ervoor te zorgen dat de smartphone van grote meerwaarde is en de impact op het milieu te beperken, is de Galaxy XCover6 Pro ontworpen om lang mee te gaan. Het duurzame ontwerp maakt gebruik van gerecyclede plastics, terwijl de vervangbare batterij zorgt dat het toestel langer meegaat. Ook geeft Samsung het toestel tot vijf jaar beveiligingsupdates en vier aanvullende One UI en OS-updates11 na de lancering. Zo draagt het toestel bij aan het Galaxy for the Planet’s-doel om de hoeveelheid e-waste te verminderen.

​Hoewel de Galaxy XCover6 Pro tot de sterkste smartphones behoort, is het toestel toch stijlvol en slank. Daarmee ligt de smartphone prettiger in de hand dan traditionele, robuuste smartphones. De XCover6 Pro is minder dan 10 millimeter dik en heeft een dynamisch 6,6 inch full-screen display12 met een verversingssnelheid van 120 Hz13.

Gemaakt voor de mobiele bedrijven van vandaag
De Galaxy XCover6 Pro is ontworpen om ondernemingen te laten groeien. Bedrijfsgegevens op het toestel worden beschermd met het end-to-end mobiele beveiligingsplatform Samsung Knox, dat meerlaagse beveiliging biedt vanaf de chip. Het platform werkt als kluis met hardware-gebaseerde bescherming en is volledig met de software verweven. Zo ontstaat een end-to-end en real-time beveiligingsoplossing tegen bedreigingen van buitenaf.

​Door IT-beheerders tal van opties te geven voor de apparaten die zij beheren, voegt Samsungs OneUI14 een extra laag beveiliging toe. Beheerders kunnen de apparaatintegriteit op afstand beheren om ervoor te zorgen dat apparaten veilig zijn en er niet mee geknoeid kan worden. Tegelijkertijd zorgt de biometrische ondersteuning van gezichtsherkenning en vingerafdruk ervoor dat de beoogde gebruiker de enige is met toegang tot het apparaat.

​De Galaxy XCover6 Pro kan op elk bedrijf wordt aangepast. Het toestel bevat twee programmeerbare toetsen die aan specifieke functies kunnen worden toegewezen15. De Galaxy XCover6 Pro kan met Knox Capture gebruikt worden als barcodescanner16, of als walkie-talkie via push-to-talk17 met een luidere speaker dan ooit18. En omdat elke taak andere eisen heeft, wordt de XCover6 Pro geleverd met diverse accessoires van Samsung en partners19. Voorbeelden hiervan zijn de Smart Case, POGO-, multi-device- en externe acculaders, oplaadhouders, riemclips en PTT-headsets.

Beschikbaarheid en prijzen
De Galaxy XCover6 Pro is al verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €609.-. Meer weten over Samsungs nieuwste Galaxy-apparaten? Ga naar news.samsung.com/nl/galaxy.

© SamsungProductspecificaties


​* Specifications may vary by market.
​* All functionality, features, specifications and other product information provided in this document including, but not limited to, the benefits, design, pricing, components, performance, availability, and capabilities of the product are subject to change without notice.

1 MicroSD-kaarten worden apart verkocht.
2 5G-netwerken zijn beschikbaar in sommige landen. Download- en streamsnelheden kunnen verschillen per land, telecomprovider, contentaanbieder, verbinding en omgeving. Ga de beschikbaarheid en details na bij de telecomprovider.
3 Beschikbaarheid van het Wi-Fi 6E-netwerk kan per land, aanbieder en omgeving variëren. Vereist een optimale verbinding en een router geschikt voor Wi-Fi 6E.
4 Extra vervangbare batterijen worden apart verkocht. Alleen door Samsung gecertificeerde producten zijn geschikt voor gebruik.
5 POGO-oplader wordt apart verkocht.
6 Samsung DeX werkt met de meeste apps. Sommige apps kunnen een aparte licentie vereisen (deze worden apart verkocht) of zijn niet beschikbaar door verzoeken van partners.
7 Een bedrade verbinding met DeX is beschikbaar via voor HDMI geschikte displays. Draadloze verbinding is alleen beschikbaar op Smart TV’s die Phone Screen mirroring ondersteunen. Voor een optimale ervaring gebruik je een Samsung Smart TV uit 2019 of later.
8 MIL-STD-810H certificering: hoogte, vochtigheid, onderdompeling, zoute mist, stof, trillingen, vallen, etc. MIL-STD-810H is een gestandaardiseerde vorm van testen die is ontworpen door het Amerikaanse leger om de beperkingen van het apparaat nauwkeurig te beoordelen.
9 IP68-certificering: waterbestendig tot 1,5 meter en 30 minuten in zoetwater en beschermd tegen stof, vuil en zand. Afspoelen en drogen na natmaken. Niet aanbevolen voor gebruik op het strand of bij het zwembad.
10 Aanraakgevoeligheid verhoogt het reactievermogen op leren handschoenen die dunner zijn dan 2 mm of minder, op basis van interne laboratoriumtestresultaten. Het apparaat kan worden gebruikt in natte omgevingen, maar niet volledig onder water. Onderwateraanraking is niet beschikbaar. De aanrakingsgevoeligheid kan variëren, afhankelijk van het materiaal en de dikte van de handschoenen en van andere omgevingsomstandigheden. Beschikbaarheid en timing van Android OS-upgrades en functies kunnen per land verschillen.
11 Beschikbaarheid en timing van Android OS-upgrades en functies kunnen per land verschillen.
12 Diagonaal gemeten als een volledige rechthoek zonder rekening te houden met de afgeronde hoeken. Het werkelijke kijkoppervlak is kleiner door de afgeronde hoeken en het gat voor de camera.
13 De schermverversingssnelheid varieert afhankelijk van de gebruikte app en bepaalde apps ondersteunen mogelijk geen 120 Hz.
14 De beschikbaarheid van One UI-functies, apps en diensten kan variëren, afhankelijk van de versie van het besturingssysteem en het land.
15 Er zijn programmeerbare toetsen beschikbaar voor bepaalde functies; bepaalde apps worden mogelijk niet opnieuw toegewezen.
16 Knox Capture vereist afzonderlijke app-installatie en licentieaankoop voor gebruik. De beschikbaarheid kan per land en model verschillen. Voor het scannen van streepjescodes moet de app mogelijk opnieuw worden toegewezen aan de programmeerbare toets om de volledige functie te gebruiken.
17Push-to-talk vereist mogelijk app-aankoop voor gebruik. Voor push-to-talk moet de app mogelijk opnieuw worden toegewezen aan de programmeerbare toets om de volledige functie te gebruiken.
18 Verbeterd luidsprekervolume in vergelijking met Galaxy XCover Pro. Verbeterde ondersteuning voor luidsprekervolume is alleen beschikbaar voor apps op basis van VoIP. Om het luidsprekervolume te verhogen, gaat u naar Instellingen – Geluid en trillingen – Volume – Luidsprekervolume verhogen voor spraakapps.
19 Accessoires worden apart verkocht. De beschikbaarheid kan per land verschillen.


Bron en foto © Samsung

Vorig artikelDe Grote Schijn keert dit najaar terug naar Rotterdam
Volgend artikelNPO Radio 5 in zomerse sferen
Ik ben de eigenaar van Planetzone