Home Foto's PZTV: Mobile World Congress: Segway-Ninebot

PZTV: Mobile World Congress: Segway-Ninebot

© PlanetZone

Jongerensite PlanetZone is aanwezig bij de Mobile World Congress in Barcelona en neemt jullie mee naar de nieuwste snuffies in de smartphone wereld. In deze aflevering: Segway-Ninebot. Waarom ook hun op deze beurs zijn wordt uitgelegd in onderstaande video en komen ook hun met nieuwe aankondigingen.

Segway-Ninebot versterkt haar positie in micro-mobiliteitsoplossingen in 2023

Segway-Ninebot lanceert nieuwe micro-mobiliteitsoplossingen en betreedt nieuwe marktsegmenten

Segway-Ninebot is één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van micro-mobiliteitsoplossingen. Als hoogtechnologisch bedrijf is Segway-Ninebot toonaangevend op het gebied van innovatie in micro-mobiliteitstechnologie en brengt het plezier terug in de rit. Na een mijlpaal van 10 miljoen KickScooters, versterkt het bedrijf het huidige productassortiment met vier nieuwe KickScooter-series. Daarnaast kondigt Segway-Ninebot aan de L3e-A1 markt voor full-size steps te betreden met een nieuw product, de gloednieuwe Gokart PRO.

De MAX G2, het ideale model voor woon-werkverkeer

Wanneer Segway-Ninebot het heeft over dit nieuwe KickScooter model, gaat het over de beste rijervaring: een sterke achterwielaangedreven motor met een maximaal vermogen van 900W met een klimhoek van 22%[1], 10-inch tubeless zelfherstellende banden en een groter bereik, allemaal dankzij de nieuw ontwikkelde technologie genaamd RideyLongTM! Deze synchronisatie tussen de high-performance borstelloze motor, nieuw ontwikkelde lange afstand formulebanden en geoptimaliseerde controller algoritmes biedt een extra lang bereik tot 70 km[1] op een enkele lading.

In vergelijking met zijn zeer succesvolle voorganger biedt de MAX G2 nieuwe functies om de rit op een hoger niveau te brengen. Dit betekent meer controle, veiligheid en comfort voor bestuurders. De hydraulische voorvering en dubbel geveerde achtervering zorgen voor nog meer comfort tijdens uw reis. Ingebouwde richtingaanwijzers in een breder stuur, compleet met anti-diefstal claxon en Traction Control System (TCS) zorgen voor uw veiligheid. Met de Apple Find My functie[2] kunt u uw KickScooter altijd gemakkelijk terugvinden.

Een volwaardige krachtige KickScooter voor diegene die op zoek is naar een middenklasse oplossing voor woon-werkverkeer.

De F2-serie bestaat uit 3 modellen: F2, F2 Plus en F2 Pro. Hij heeft een breder stuur voor meer stabiliteit en geïntegreerde richtingaanwijzers voor veiliger woon-werkverkeer. Dankzij de 10-inch zelfherstellende tubeless banden ervaart u een comfortabele rit. De combinatie van krachtigere motoren en een hogere accucapaciteit creëert de perfecte balans voor de veeleisende forens. Bovendien zorgt de F2-serie met achterwielaandrijving, een schijfrem aan de voorkant, een elektronische rem aan de achterkant en tractiecontrole voor gladde oppervlakken voor maximale veiligheid. En als u op zoek bent naar meer comfort, biedt de F2 Pro zelfs voorvering. Dit alles, samen met de Apple Find My functie[2], is ontworpen om u en uw KickScooter veilig te houden.

Eager to explore

Segway-Ninebot heeft efficiënt woon-werkverkeer voor iedereen bereikbaar gemaakt. De E2 serie, met E2 en E2 Plus KickScooters, is uiterst betaalbaar en praktisch dankzij het surf-stijl ontwerp, het nieuw vergrote dashboard, duurzame holle banden voor een betere schokdemping, een dubbel remsysteem en een krachtige motor om kortere afstanden af te leggen.

De kinderen laten zien waar het allemaal om draait!

Met de C2-serie hebben we twee nieuwe KickScooters: de C2 en de C2 Pro. Ongeacht hun leeftijd en lengte is er voor elk kind een speciale KickScooter. Beiden hebben veiligheidsfuncties zoals trommelremmen en robuustere frames om ouders gemoedsrust te geven. Bovendien heeft de C2 Pro een snelheidsbegrenzer die ouders kunnen instellen via de mobiele app (met een geïntegreerde Bluetooth speaker). De stuurpen van de C2 Pro is ontworpen om eenvoudig aan te passen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u kind te snel groeit, de KickScooter groeit mee.

Elektrische scooters op weg naar de toekomst

Binnen de grootste L1e-B scooter markten in Europa, is het elektrische segment gegroeid van 3% naar 38% in slechts de laatste 6 jaar. In slechts één jaar tijd heeft Segway de nummer één positie op de grootste markt in Europa verworven. Deze snelle markttransitie van scooters met verbrandingsmotor naar elektrische scooters kan ook verwacht worden in het krachtigere L3e-A1 marktsegment, waarin Segway-Ninebot zijn nieuwste model aankondigt.

De E300SE high-performance elektrische scooter zorgt voor een extreme acceleratie, van 0 tot 50 km/u in slechts 2,89 seconden[1]. Met een extra groot bereik tot 130 km[1], een maximumsnelheid van 105 km/u en een derde optionele accu die onder de zitting wordt geplaatst, kan het bereik met ongeveer 50% worden vergroot. Elke batterij is uitgerust met een intelligent batterijbeheersysteem (BMS) voor extra bescherming, maximale veiligheid en een langere levensduur. Het model is voorzien van ABS en een slim tractiecontrolesysteem voor nog meer veiligheid en ultieme controle op alle stedelijke terreinen. Hydraulische schijfremmen voor en achter met ‘J. JUAN’ remklauwen met dubbele zuigers bieden een krachtigere remwerking waar nodig.

De grotere en meer ondersteunende zitting geeft een gevoel van stijl en comfort, met 34 liter opbergruimte om je spullen of twee open helmen in op te bergen. Met het Airlock-systeem in RideyGo! kunt u uw eScooter automatisch in- en uitschakelen via Bluetooth.

Racen tot aan de streep

Gokart-fans kunnen binnenkort de komst van de Ninebot Gokart PRO op de Europese markt verwachten. Ervaar karten als nooit tevoren. De Gokart PRO is van opnieuw ontworpen en is een volledig vernieuwde versie van zijn voorganger. Dat betekent aanpasbare grootte en snelheid die zich aanpast aan de behoefte van zowel volwassenen als kinderen. Vier verschillende veilige rijmodi zijn in de app geplaatst – van veilige modus tot racemodus. En met 40 km/u[1] sportieve prestaties, 1,02G acceleratie[1] en driftvermogen, zal dit model zeker de traditionele 125cc GoKarts overtreffen.

Prijzen en beschikbaarheid

In de eerste helft van 2023 zullen al deze nieuwe producten aan het assortiment worden toegevoegd. De exacte timing zal variëren afhankelijk van de regio’s en landen in Europa. Productspecificaties, prijzen en beschikbaarheid op de Europese markt kunnen per land verschillen. je kunt meer informatie vinden op www.segway.com

Segway-Ninebot voor de 1ste keer op MWC

Segway-Ninebot presenteert zijn nieuwste producten op haar stand van 500m² op het Mobile World Congress in Barcelona en geeft bezoekers de kans om ze uit te proberen op de testbaan.

Bron: Segway-Ninebot Foto © PlanetZone