Home Nieuws Gadgets & Electronica OnePlus Buds Pro in Radiant Silver vanaf vandaag beschikbaar op oneplus.com

OnePlus Buds Pro in Radiant Silver vanaf vandaag beschikbaar op oneplus.com

© OnePlus

OnePlus heeft vandaag de open sales aangekondigd van zijn OnePlus Buds Pro premium oordopjes in de nieuwste beschikbare colorway, genaamd Radiant Silver, in heel Europa.   

De OnePlus Buds Pro in Radiant Silver neemt alle ongelooflijke functies van de reguliere OnePlus Buds Pro – zoals krachtige ruisonderdrukking tot 40 dB in combinatie met 11 mm grote dynamische drivers – en levert ze in een prachtige nieuwe colorway.   

Met behulp van een proces genaamd niet-geleidende vacuüm metallisatie, bootst OnePlus Buds Pro in Radiant Silver de look en feel van roestvrij staal na, een design dat helderder en meer reflecterend is dan aluminiumlegering. De nieuwe Radiant Silver colorway wordt toegepast op zowel de oordopjes als de bijbehorende oplaadcase.  

© OnePlus Buds Pro in Radiant Silver

De premium true wireless earbuds beschikken over een toonaangevende slimme ruisonderdrukking-systeem, superieure gesprekskwaliteit, langere batterijprestaties, en een meer gepersonaliseerd geluid om een echt meeslepende en premium audio-ervaring te creëren.  

Prijs en beschikbaarheid   

De OnePlus Buds Pro in Radiant Silver gaat in de verkoop op 13 april op oneplus.com, de prijs van de buds bedraagt 149 euro. 

Bron en foto © OnePlus

Vorig artikelTrust presenteert de lage latency gaming muis Redex
Volgend artikel22 aanhoudingen bij bekerfinale, 2 Ajax bussen terug gestuurd