Home Nieuws Gadgets & Electronica OnePlus brengt OnePlus 11 5G en OnePlus Buds Pro 2 in China...

OnePlus brengt OnePlus 11 5G en OnePlus Buds Pro 2 in China op de markt

© OnePlus

Het toonaangevende technologiemerk OnePlus kondigde vandaag de komst aan van twee belangrijke vlaggenschipproducten in China: de OnePlus 11 5G-smartphone en de OnePlus Buds Pro 2-oordopjes. De OnePlus 11 5G zet de essentie van het merk met zijn snelle en soepele prestaties voort, aangevuld met een geavanceerd Hasselblad-camerasysteem en een praktisch ontwerp. Ondertussen leveren de OnePlus Buds Pro 2 een vooraanstaande audio-ervaring met de beste geluidskwaliteit in zijn klasse. Louis Li: President van OnePlus China: “De snelle, vloeiende prestaties zitten in het DNA van OnePlus. De OnePlus 11 5G zet zijn faam voort als pionier op het gebied van smartphone-prestaties.”

De OnePlus 11 5G

Vlaggenschipprestaties met ultieme experience

De OnePlus 11 5G verlegt grenzen met zijn hardware en software, met geavanceerde technologie ingebed in de kern van de smartphone. Deze technologie brengt de kenmerkende snelle, vloeiende prestaties naar het volgende niveau met het Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform, dat snellere CPU (35% sneller) en GPU (25% sneller) biedt met verbeterde energie-efficiëntie. De smartphone is uitgerust met maximaal 16GB RAM en een geavanceerd RAM management-systeem voor betere prestaties bij multi-tasking en gaming. De OnePlus 11 5G wordt ook geleverd met een 6,7-inch 120Hz 2K A+ fluid AMOLED display met LTPO 3.0 voor sprankelende, levendige kleuren. Een 100W SUPERVOOC snellaadsysteem en een 5000 mAh duel-cel-batterij werken samen om een langere gebruikstijd te garanderen.

Hasselblad Ambient Imaging

De OnePlus 11 5G legt je gehele blikveld vast met zijn drievoudige camerasysteem, waarmee gebruikers de natuurlijke schoonheid van elk moment kunnen vastleggen. De achterkant van de OnePlus 11 is uitgerust met een IMX890 50MP hoofdsensor, een IMX581 48MP ultrabrede sensor en een IMX709 32MP-portretlens voor portretten van DSLR-kwaliteit. Ook de technologie van Hasselblad maakt zijn terugkeer. Daarnaast beschikt de smartphone over een nieuwe 13-kanaals multi-spectrale licht- en kleur-identificerende sensor, zodat de OnePlus 11 alle fotografische scenario’s dekt.

De nieuwe ‘Black Hole’-look  

De OnePlus 11 5G is ontworpen in de kenmerkende stijl van OnePlus en combineert een elegant, gebruiksvriendelijk design met een premium textuur. Met een look die is geïnspireerd door zwarte gaten, is de smartphone ontworpen voor iedereen die wil opvallen met een verchroomde, roestvrijstalen cameramodule voor een uitzonderlijke kwaliteit en perfecte ligging in de hand.

De OnePlus Buds Pro 2

Allesomvattende audio voor Android-gebruikers

De OnePlus Buds Pro 2 zetten een nieuwe standaard voor stabiliteit en compatibiliteit van ruimtelijke audio voor Android-gebruikers. Dankzij het spatial rendering-algoritme van OnePlus leveren de OnePlus Buds Pro 2 een ruimtelijke audio-ervaring die perfect is afgestemd op de gebruiker, een breed geluidsveld en multidimensionaal geluid. Bovendien biedt de stereogeluidsbron een ruimtelijk effect van de geluidsweergave via een zelfontwikkeld stereo upmixing-algoritme.

Voor realtime tracking van hoofdbewegingen controleert een zeer nauwkeurige IMU-sensor die in de OnePlus Buds Pro 2 is ingebouwd, continu de positie van het hoofd. Dit gebeurt om ervoor te zorgen dat de gebruiker zich altijd middenin de muziek bevindt.

Geluid zoals bij de film

OnePlus Buds Pro 2 zijn voorzien van MelodyBoost™ Dual Drivers om audio van stereo-kwaliteit naar draadloze oordopjes te brengen. In samenwerking met Dynaudio is de 11 mm driver gericht op lage frequenties voor een diepere, vollere en meer dynamische bas, terwijl de 6 mm driver zorgt voor een breder geluidsbereik en zuivere, heldere vocals. Het grote 11 mm + 6 mm ontwerp maakt gebruik van kristal-polymeermembranen met gescheiden randen en koepels voor een betere geluidsbalans en toon.

Geniet zonder zorgen

Om gebruikers volledig te laten genieten van hun muziek en audio, zijn de OnePlus Buds Pro 2 uitgerust met de toonaangevende Smart Adaptive Noise Cancellation (ANC)-functie die omgevingsgeluid tot 48dB wegfiltert. Personalized Noise Cancellation zorgt voor het meest geschikte ruisonderdrukkingseffect op basis van de vorm van het gehoorkanaal van de gebruiker.

Om zorgeloos luisteren te garanderen, levert de OnePlus Buds Pro 2 tot 39 uur muziek met meerdere extra ladingen in de case. OnePlus Buds Pro 2 ondersteunt ook dual connection- en Bluetooth 5.3 LE-audio.

Verkrijgbaarheid

De OnePlus 11 5G en de OnePlus Buds Pro 2 komen op 9 januari 2023 beschikbaar in China. Beide producten worden samen met andere producten op 7 februari 2023 op wereldwijd op de markt gebracht

Bron en foto © OnePlus

Vorig artikelEredivisie en Sorare slaan handen ineen voor uitbreiding van wereldwijde samenwerking
Volgend artikelAlienware en Dell presenteren nieuwe gaming-laptops