Home Nieuws Gadgets & Electronica Nieuw Magic Keyboard voor iPad Pro kan nu worden besteld, leverbaar vanaf...

Nieuw Magic Keyboard voor iPad Pro kan nu worden besteld, leverbaar vanaf komende week

Typen is prettiger dan ooit op iPad, dankzij het unieke zwevende design, toetsenbord met achtergrondverlichting en trackpad

Het nieuwe Magic Keyboard voor iPad Pro kan nu worden besteld op apple.com en wordt vanaf volgende week bij klanten bezorgd. Het Magic Keyboard maakt iPad Pro nog veelzijdiger en is de beste manier om te profiteren van de nieuwe trackpad-ondersteuning in iPadOS 13.4.

Cupertino – 15 april 2020 – Het Magic Keyboard klikt magnetisch vast aan iPad Pro en heeft een zwevend design, waarbij het schitterende Multi-Touch scherm traploos verstelbaar is tot een kijkhoek van 130 graden. Het toetsenbord heeft alles erop en eraan, toetsen met achtergrondverlichting en een schaarmechanisme met een key travel van 1 mm. Het typt prettig en precies, net zo goed op schoot als aan een bureau. Het handige trackpad van Magic Keyboard vult het touch-design van iPad perfect aan. Navigeren, de cursor bedienen en precieze aanpassingen doen, het gaat allemaal even snel en makkelijk. De USB-C-poort is geschikt voor opladen, zodat de USB-C-poort van iPad beschikbaar blijft voor accessoires, zoals externe schijven of displays. Als het Magic Keyboard zit vastgeklikt en is dichtgeklapt, worden de microfoons van iPad Pro voor de veiligheid uitgeschakeld, zodat audiogegevens niet in verkeerde handen vallen.

Het Magic Keyboard maakt optimaal gebruik van de speciale features van iPadOS. Wanneer gebruikers hun vinger over het ingebouwde trackpad bewegen, verandert de cursor van vorm al naar gelang de opties op het scherm. Met Multi-Touch bewegingen op het trackpad kun je snel en soepel navigeren zonder je hand op te tillen. De trackpadfeatures van iPadOS werken geweldig in apps die klanten dagelijks gebruiken. Het schrijven en bewerken van tekst gaat moeiteloos in Pages en Notes, werken met meerdere objecten in Keynote is makkelijker dan ooit tevoren en dankzij de nauwkeurigheid is zelfs het maken van de grootste spreadsheets in Numbers lang niet meer zo lastig.

Het nieuwe Magic Keyboard is speciaal ontworpen voor de nieuwe iPad Pro en ook compatibel met iPad Pro-modellen van de vorige generatie.1 Magic Keyboard en Apple Pencil zijn de perfecte pro-accessoires voor de meest geavanceerde iPad Pro ooit, met snelle prestaties, de baanbrekende LiDAR-scanner, pro-camera’s, pro-prestaties en pro-audio, bij uitstek geschikt voor professionele workflows die het uiterste uit iPad halen.2

Prijzen en beschikbaarheid

  • Het nieuwe Magic Keyboard voor iPad Pro kan vanaf vandaag worden besteld op apple.com en in de Apple Store-app in meer dan 30 landen, waaronder de Verenigde Staten. Het Magic Keyboard wordt vanaf komende week bezorgd bij klanten en is verkrijgbaar bij sommige Apple Stores en erkende Apple resellers (prijzen kunnen variëren).
  • Het nieuwe Magic Keyboard voor iPad Pro is verkrijgbaar voor €339 voor de 11-inch iPad Pro en €399 voor de 12,9-inch iPad Pro met indelingen voor meer dan 30 talen, waaronder Chinees (vereenvoudigd), Duits, Frans, Japans en Spaans. 
  • De 11-inch iPad Pro is verkrijgbaar vanaf €899 voor het Wi-Fi-model en €1009 voor het Wi-Fi + Cellular-model. De 12,9-inch iPad Pro is verkrijgbaar vanaf €1119 voor het Wi-Fi-model en €1229 voor het Wi-Fi + Cellular-model op apple.com, in de Apple Store-app en bij sommige Apple Stores. Beide modellen zijn ook verkrijgbaar via erkende Apple resellers en bepaalde providers (prijzen kunnen variëren).
  • iPadOS 13.4 met trackpad-ondersteuning is verkrijgbaar als gratis software-update voor alle iPad Pro-modellen, iPad Air 2 en nieuwer, iPad (5e generatie en nieuwer), en iPad mini 4 en nieuwer. 
  • De Apple Pencil van de tweede generatie voor iPad Pro is verkrijgbaar voor €135
  • Er is ook een vernieuwde Smart Keyboard Folio voor de nieuwe iPad Pro verkrijgbaar voor €199 voor de 11-inch iPad Pro en €219 voor de 12,9-inch iPad Pro met indelingen voor meer dan 30 talen, waaronder Chinees (vereenvoudigd), Duits, Frans, Japans en Spaans.
  • Onderwijskorting is beschikbaar voor (aankomende) studenten in het hoger onderwijs en hun ouders, docenten, mensen die thuisonderwijs geven en andere medewerkers uit het onderwijs op elk niveau. Scholen kunnen de nieuwe 11-inch iPad Pro en de 12,9-inch iPad Pro, de Apple Pencil van de tweede generatie, de nieuwe Smart Keyboard Folio voor de nieuwe iPad Pro en het Magic Keyboard voor de iPad Pro tegen een gereduceerde prijs kopen.

Met de introductie van de Macintosh in 1984 ontketende Apple een ware revolutie op het gebied van persoonlijke technologie. Tegenwoordig loopt Apple wereldwijd voorop met zijn innovatieve iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV. De vier softwareplatforms van Apple, iOS, macOS, watchOS en tvOS, zorgen voor een naadloze ervaring op alle Apple devices en geven toegang tot baanbrekende diensten als de App Store, Apple Music, Apple Pay en iCloud. De ruim 100.000 medewerkers van Apple doen er alles aan om de beste producten ter wereld te maken en de wereld beter achter te laten dan hij was.

1 Het nieuwe Magic Keyboard is ook compatibel met de 11-inch iPad Pro (1e generatie) en de 12,9-inch iPad Pro (3e generatie).

2 Het nieuwe Magic Keyboard en Apple Pencil (2e generatie) zijn afzonderlijk verkrijgbaar. 

Bron © Apple.com

Vorig artikelGTA Online Wekelijkse Update – 16 April
Volgend artikelDevin Booker is de allereerste NBA 2K Players Tournament Champion
Ik ben de eigenaar van Planetzone