Home Nieuws Gadgets & Electronica Nieuw: de TCL 20 R 5G – een betaalbare telefoon met superieure...

Nieuw: de TCL 20 R 5G – een betaalbare telefoon met superieure beeldschermtechnologie en 5G-snelheden

TCL Communication kondigt vandaag de TCL 20 R 5G aan in navolging op de ‘5G for All’-visie die geïntroduceerd werd tijdens het MWC 2021. De TCL 20 R 5G is een Android™-smartphone die de superieure beeldschermtechnologie van TCL combineert met 5G-snelheden voor de zeer betaalbare prijs van nog geen €180. 

5G voor iedereen 

Nu de 5G-dekking verbetert en steeds meer diensten afhankelijk zijn van snelle mobiele datasnelheden wordt TCL’s ‘5G for All’-missie realiteit met de TCL 20 R 5G, waardoor een voordelige 5G-optie beschikbaar wordt voor meer gebruikers. 

De TCL 20 R 5G draait op een MediaTek Dimensity 700 chipset en biedt een perfecte balans tussen prestaties en efficiëntie, en levert voldoende vermogen om de hele dag soepel te swipen en te scrollen. De 7nm-processor zorgt voor een maximale levensduur van de batterij en is bovendien 28 procent energiezuiniger dan een vergelijkbare 8nm-processor. Daarnaast is het toestel voorzien van 4GB RAM en 64 GB ROM geheugen.  

Indrukwekkend beeld  

Naast snel 5G biedt de TCL 20 R 5G een meeslepend 90hz beeldscherm en 180Hz ‘touch sampling rate’. Elke tik, scroll en swipe op het TCL 20 5G-display gaat snel en moeiteloos, wat zorgt voor een ultravloeiende visuele ervaring. Gebruikers kunnen ook kiezen voor de adaptieve verversingssnelheid voor energiebesparing, waarbij 90Hz, 60Hz of 30Hz wordt ingeschakeld in geselecteerde scenario’s.  

Ook beschikt het toestel over een 6,52 HD+ V-notch display met 90 procent screen-to-body ratio. Met een piekhelderheid van 500 nits is het beeldscherm ook voorzien van NXTVISION-technologie voor beeld- en videoverbetering, bescherming tegen blauw licht en lees- en oogcomfortmodi. De TCL 20 R 5G biedt niet alleen kijkgemak, maar is ook geoptimaliseerd voor maximaal plezier en minimale belasting van de ogen. 

Elegant en rijk aan functies 

Aan de achterzijde van de telefoon bevindt zich een 13MP drievoudige camera die onvergetelijke momenten vastlegt met vele details en helderheid. AI zorgt ervoor dat scènes worden geoptimaliseerd met nuance, terwijl de speciale 2MP dieptelens en 2MP macrolens veelzijdigheid toevoegen, van portretten tot gedetailleerde close-up fotografie.  

Met gezichtsontgrendeling en een vingerafdruksensor aan de achterzijde krijg je veilig toegang tot wat je nodig hebt en met een 4500 mAh-batterij die 10 uur video, 34 uur gesprekstijd en 210 uur audioweergave biedt, gaat de telefoon de hele dag mee. 

De TCL 20 R 5G is ook door Google™ gevalideerd als een Android Enterprise Recommended-apparaat. Deze validatie laat bedrijven en particulieren zien dat de TCL 20 R 5G zich inzet om te voldoen aan de strenge bedrijfseisen van Google door middel van regelmatige en tijdige Android-beveiligingspatches en gegarandeerde updates. Dit betekent een Android update en drie jaar beveiligingsupdates per kwartaal.   De TCL 20 R 5G is verkrijgbaar in Granite Grey en Lazurite Blue. In de Benelux zal het toestel beschikbaar zijn vanaf begin oktober voor een adviesprijs van €179,99. 

Bron en foto © TCL

Vorig artikel[video] Theaterspektakel Trojan Wars nu echt ten aanval
Volgend artikel[video] 2K Foundations slaat de handen ineen met NBA 2K22-coverster Luka Dončić