Home Nieuws Gadgets & Electronica Met de Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE en Galaxy...

Met de Samsung Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE en Galaxy Buds FE genieten nog meer mensen van premium functies

© Samsung

Samsung voegt de nieuwste FE-reeks aan het Samsung Galaxy-ecosysteem toe: de Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE en S9 FE+, en de Galaxy Buds FE. De FE-serie stond al bekend om de iconische designs, geavanceerde prestaties en camera- en audiomogelijkheden. Deze nieuwe reeks gaat nog een stap verder en overtreft alle eerdere FE-modellen. Voor wie Samsungs flagship Galaxy-apparaten nog nooit heeft geprobeerd, is de nieuwe FE-serie het perfecte instappunt.

“Bij Samsung willen we innovatie van wereldklasse voor iedereen toegankelijk maken,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperience bij Samsung Nederland. “Onze nieuwe FE-apparaten zitten boordevol aantrekkelijke premium-functies die, op zichzelf of als onderdeel van een verbonden ecosysteem, helpen bij het maximaliseren van creativiteit en productiviteit.”

Galaxy S23 FE: het iconische design van de Galaxy S-reeks, de professionele camera en de soepele gamingprestaties tillen het dagelijks leven naar een hoger niveau

De Galaxy S23 FE blijft trouw aan het iconische design van de S-reeks. De nieuwe zwevende camera en de hoogwaardige afwerking, die IP68 water- en stofbestendig is[i], zorgen voor een nog strakker scherm. De Galaxy S23 FE wordt geleverd in nieuwe, levendige kleuren, zodat gebruikers de kleur kunnen kiezen die het beste bij hun stijl past.

Dankzij de professionele camera komen alledaagse momenten tot leven op de Galaxy S23 FE. De hoge resolutie 50MP-lens en 3x optische zoom zorgen ervoor dat de kleinste details scherp zichtbaar zijn. Als het donker is, maak je met Nightography heldere selfies en portretten in levensechte kleuren. De camera aan de achterzijde heeft een optische beeldstabilisator (OIS) en geavanceerde digitale beeldstabilisatie (VDIS), waarmee je ook onderweg stabiele opnames maakt.

De Galaxy S23 FE is een mobiele montagestudio waarmee perfect deelbare content kan worden geproduceerd. In de Pro-modus kunnen sluitertijd, diafragma, ISO en meer handmatig worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker. Maak opnames op maat met de Camera Assistant-app[ii] en kies zelf welke geautomatiseerde functies je wilt gebruiken voor een volledig gepersonaliseerde ervaring. De camera van de Galaxy S23 FE heeft AI-gestuurde bewerkingstools om creaties naar een nog hoger niveau te tillen.

De krachtige processor van de Galaxy S23 FE zorgt ervoor dat gaming en streaming snel en vloeiend verlopen, terwijl de vapor chamber de warmte beperkt en de prestaties hoog houdt. De krachtige 4.500mAh accu past zich slim aan en laadt tot 50 procent op in slechts 30 minuten met een 25W-adapter[iii]. Al deze kracht komt tot leven op een helder 6,4-inch[iv] Dynamic AMOLED 2X-scherm. De Vision Booster-technologie detecteert automatisch felle lichtomstandigheden, waardoor het scherm levendig blijft, net als op de flagship-modellen.

De Galaxy S23 FE-reeks zal vanaf begin 2024 in de Benelux verkrijgbaar in moderne, opvallende kleuren, waaronder Mint, Cream, Graphite en Purple. City Blue en Orange zijn exclusief verkrijgbaar op Samsung.com.

Galaxy Tab S9 FE en Tab S9 FE+: het grote scherm, de IP68-certificering en de S Pen geven creativiteit en productiviteit een boost

De Galaxy Tab S9 FE en S9 FE+ leveren entertainment, creativiteit en productiviteit voor wanneer de inspiratie toeslaat. Met de keuze tussen twee draagbare, krachtige apparaten kunnen nog meer mensen de veelzijdigheid van de Galaxy Tab S-reeks ervaren. De hogere snelheden en de nog betere prestaties[v] in vergelijking met de vorige FE-reeks, maken de S9 FE ideaal voor digitale contentmakers, ondernemers, studenten, artiesten, gamers en meer.

Kijk en creëer thuis, op het werk, op de campus of zelfs in het park. Het 10,9-inch scherm van de Galaxy Tab S9 FE en het 12,4-inch scherm van de Galaxy Tab S9 FE+ hebben een automatische vernieuwingsfrequentie die zich aanpast tot 90 Hz[vi]. Vision Booster rekent af met zonlicht en verbetert de zichtbaarheid buitenshuis door kleur en contrast te optimaliseren, vooral in de donkere delen van het scherm. Net als de nieuwste Galaxy Tab S9-reeks hebben zowel de Tab S9 FE als de Tab S9 FE+ een IP68-classificatie[vii], voor een veiliger gevoel onderweg.

Leg ideeën en notities eenvoudig vast met de meegeleverde, IP68-geclassificeerde S Pen. Net als de Galaxy Tab S9-reeks beschikken de Tab S9 FE en S9 FE+ over een breed scala aan creatieve tools en apps, waaronder Goodnotes[viii], LumaFusion[ix], Clip Studio Paint[x] en meer. Bewaar aantekeningen, schetsen en video’s met tot wel twee keer zoveel opslagruimte[xi]. Daarnaast is er de optie om te upgraden naar 1TB met een microSD-kaart.

De Galaxy Tab S9 FE is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf €529 en de Galaxy Tab S9 FE+ vanaf €699. Beide modellen zijn beschikbaar in vier modieuze kleuren[xii]: Mint, Silver, Gray en Lavender.

Galaxy Buds FE: het uitstekende geluid, de krachtige ANC en het ergonomisch ontwerp nu binnen het bereik van nog meer gebruikers

De Galaxy Buds FE brengen Samsungs audio binnen het bereik van nog meer gebruikers. De krachtige bas zorgt voor een diep en rijk geluid, waardoor muziek wordt weergegeven zoals de artiest het bedoeld heeft. Dankzij de krachtige Active Noise Cancellation (ANC) en Ambient Sound hoor je meer van wat je leuk vindt en minder van wat je niet leuk vindt. De automatische beamforming van het geavanceerde systeem met drie microfoons, en het AI-gestuurde Deep Neutral Network (DNN), scheiden uw stem van ongewenst achtergrondgeluid voor duidelijkere gesprekken zonder ruis.

De Galaxy Buds FE zijn ergonomisch ontworpen en comfortabel genoeg om lange tijd te dragen. Een aangepaste pasvorm is mogelijk met drie verschillende maten oordopjes en twee verschillende maten voor de vleugeltips.

De Galaxy Buds FE zijn verkrijgbaar voor €109 in twee moderne, opvallende kleuren: Graphite en White[xiii].

Eén naadloos verbonden Galaxy-ecosysteem

Met de nieuwe FE-apparaten is het eenvoudiger dan ooit om de volledige kracht van het verbonden Galaxy-ecosysteem te benutten. Met Multi Control[xiv] kunnen gebruikers eenvoudig kopiëren, plakken en slepen tussen smartphone en tablet. Met Quick Share kunnen video’s of afbeeldingen direct worden overgezet van smartphone naar tablet, om ze daar te bewerken.

De Galaxy Buds FE zijn de perfecte metgezellen als het tijd is voor entertainment. Auto Switch schakelt op intelligente wijze het geluid tussen smartphone, tablet en zelfs horloge en TV – op basis van het gebruik en zonder dat er handmatige aanpassingen nodig zijn[xv]. Bovendien helpt SmartThings Find bij het opsporen van zoekgeraakte oordopjes en laat het een alarm horen als ze ergens blijven liggen[xvi].

Al deze apparaten en connectiviteitsmogelijkheden voldoen aan de eisen die Samsung stelt aan veiligheid en privacy. De Galaxy S23 FE- en Galaxy Tab S9 FE-reeks worden beschermd door Samsung Knox, wat betekent dat persoonlijke gegevens persoonlijk blijven.

Beschikbaarheid

De Galaxy S23 FE is vanaf begin 2024 verkrijgbaar in de Benelux en de Galaxy Tab S9 FE-serie en de Buds FE zijn vanaf 4 oktober verkrijgbaar.

Ga voor meer informatie over de Galaxy S23 FE naar: www. samsung.com/galaxy-s23/

Ga voor meer informatie over de Galaxy Tab S9 FE-serie naar: www.samsung.com/galaxy-tab Ga voor meer informatie over de Galaxy Buds FE naar: www.samsung.com/galaxy-buds/

Bron en foto © Samsung