Home Entertainment MediaMarkt Tech Village Rotterdam geopend

MediaMarkt Tech Village Rotterdam geopend

© MediaMarkt

MediaMarkt Tech Village aan het Rotterdamse Binnenwegplein is open. De volledig vernieuwde winkel vol moderne technologie is vandaag tijdens een kleinschalige bijeenkomst met leveranciers en internationale gasten officieel geopend en vanaf morgen tijdens de deze week verruimde openingstijden voor iedereen te bezoeken.

Tweede vestiging vol moderne technologie binnen Europa

MediaMarkt Tech Village is na Milaan pas de tweede winkel in Europa met het nieuwe concept waarin de modernste technologie centraal staat. De vernieuwde vestiging met een oppervlakte van 6.000 vierkante meter is primair een ontmoetingsplaats voor technologieliefhebbers: fans van de modernste gadgets, variërend van smartphones tot drones. De winkel middenin het centrum van Rotterdam biedt inspiratie, laat de nieuwste trends zien op technologisch vlak en maakt het mogelijk voor klanten om actief nieuwe technologie te ervaren. De inrichting is afgestemd op de belevingswereld van zelfs de meest tech savvy klanten. Van dit type winkel opent MediaMarkt slechts enkele vestigingen in Europa, waarmee Rotterdam dus een van de voorlopers is.

Tijdens een kleinschalige pre-opening werd de winkel gisterengetoond aan leveranciers en internationale gasten. De officiële opening voor klanten is morgen, op 18 november.

Verruimde openingstijden voor betere winkelervaring
Net als alle andere MediaMarkt-vestigingen, is ook de nieuwe winkel te bezoeken tijdens de deze week verruimde openingstijden. Bezoekers kunnen vanaf 8.00 terecht. Dit is in het komende hoogseizoen voor retail wel zo prettig, met onder andere de drukte rond Black Friday, Sinterklaas en Kerst voor de boeg. Voordat de werkdag begint, kunnen bezoekers zich al volop laten inspireren door de nieuwste gadgets en technologie die te zien zijn. Om de opening met onze klanten te vieren, zijn er fantastiche aanbiedingen.De bestaande winkel aan het Binnenwegplein is in de afgelopen maanden grondig verbouwd. MediaMarkt Tech Village heeft nu een opvallende gevel en ingang, voorzien van opvallende ledverlichting. Voorbijgangers worden hiermee verleid om de winkel te bezoeken en zien vanaf dat moment dat ze niet zomaar een winkel betreden. Binnenin is veel veranderd ten opzichte van enkele maanden terug. Er zijn tal van boutiques waarin gerenommeerde technologiemerken hun producten tonen en waar met producten geëxperimenteerd kan worden. Dagelijks vinden in de boutiques live demonstraties plaats, variërend van notebooks tot kookworkshops. Ook bevat de winkel een baristabar en is gezorgd voor een groene en frisse uitstraling dankzij de vele opvallende green walls: muren vol met planten.Domingo Corchado, Chief Customer Officer bij MediaMarkt is blij met de opening van MediaMarkt Tech Village Rotterdam: “Het is mooi dat deze voor Europa unieke vestiging er nu is, zo vlak voor de feestdagen. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om bezoekers een fantastische winkelervaring te bieden. Technologieliefhebbers kunnen hier urenlang rondlopen en genieten van de vele topmerken die we aanbieden. Daarnaast kunnen ze ook echt beleven dat het geluid van een bepaalde headphone zo goed is of wat de verschillen zijn tussen twee typen smartphones. We willen technologie hier niet alleen uitstallen maar echt tot leven brengen.”

Bron en foto © MediaMarkt


Vorig artikel[video] Eerste Far Cry 6 DLC Vaas: Insanity nu verkrijgbaar
Volgend artikelNieuwe trailer Pixar’s ‘Turning Red/ Over de Rooie’ gelanceerd
Ik ben de eigenaar van Planetzone