Home Nieuws Gadgets & Electronica LG lanceert nieuwe soundbar perfect voor LG GX OLED televisies

LG lanceert nieuwe soundbar perfect voor LG GX OLED televisies

LG Electronics (LG) maakt de kijkervaring nog beter met de lancering van haar nieuwste soundbar. De LG GX soundbar heeft een verfijnd ontwerp en zorgt met geavanceerde features voor een excellent geluid, dat perfect in lijn ligt met LG’s GX OLED tv’s.  

Visueel is de nieuwe GX-soundbar een aanwinst die naadloos aansluit op de artistieke GX OLED-serie. Dankzij het verfijnde ontwerp kan de GX-soundbar zowel tegen de muur als onder de televisie worden geplaatst. Dit zorgt voor een visueel aantrekkelijke afwerking en maakt de soundbar heel flexibel in gebruik. De afmetingen van de soundbar (15H x 144.6B x 3.25D cm) zijn gelijk aan de 65-inch LG GX OLED.

Naast een verfijnde uitstraling voorziet de LG GX-soundbar iedere ruimte van superieur, driedimensionaal geluid dankzij Dolby Atmos en DTX:S. Ook zorgt de Dolby Vision speaker via een 4K connectie voor een bioscoopwaardig geluid en de ingebouwde subwoofer voor een krachtige bass. Zo kan iedereen ook thuis genieten van een unieke bioscoopervaring.

De LG GX soundbar is verkrijgbaar vanaf 27 juli voor een adviesprijs van €999.

Bron © LG