Home Nieuws Gadgets & Electronica LG biedt klanten 3 maanden gratis Apple TV+ aan

LG biedt klanten 3 maanden gratis Apple TV+ aan

© LG Electronics

LG Electronics (LG) biedt LG Smart TV-bezitters vanaf 15 november drie maanden gratis Apple TV+ aan.* De promotie geldt in meer dan 80 landen voor alle compatibele 2016-2021, 8K en 4K LG Smart TV-modellen. De promotie is beschikbaar voor LG TV-bezitters die zich uiterlijk 13 februari 2022 aanmelden voor de Apple TV+ promotie.** LG Smart TV-bezitters kunnen gebruik maken van de actie door simpelweg de instructies op het scherm in de LG Content Store te volgen of door te klikken op de Apple TV+ reclamebanner in het LG TV-startmenu.

Apple TV+, beschikbaar op alle LG Smart TV’s, is de eerste volledig originele video-abonnementsdienst en biedt de meest tot de verbeelding sprekende verhalenvertellers van vandaag een podium. Met Apple TV+ kunnen gebruikers bekroonde en inspirerende series en films bekijken. Waaronder de wereldwijde hit comedy-serie Ted Lasso, met Jason Sudeikis in de hoofdrol en als uitvoerend producent, The Morning Show met Jennifer Aniston en Reese Witherspoon in de hoofdrol en als uitvoerend producent, en de epische saga Foundation, de allereerste verfilming van Isaac Asimov’s iconische romanreeks. Tot de nieuwe titels die deze week verschijnen, behoren Dr. Brain, de eerste originele Koreaanse serie gebaseerd op de populaire Koreaanse webtoon van Hongjacga, en Finch, met Tom Hanks in de hoofdrol, zijn opvolger van de wereldwijde hit Greyhound op Apple TV+.

Om optimaal te kunnen genieten van Apple TV+ programmering, zijn LG Smart TV’s uitgerust met de beste beeld- en geluidstechnologieën in hun klasse. LG TV’s ondersteunen Dolby Vision IQ en Dolby Atmos geluid. En garanderen hiermee de meest meeslepende visuele en audio-ervaring bij het streamen van de vele Apple TV+ titels die gemasterd zijn met Dolby’s geavanceerde technologieën. Bovendien maakt de LG Magic Remote het nog makkelijker voor de kijker. Navigeren en het selecteren van content op Apple TV+ is eenvoudig en intuïtief met de afstandsbediening. LG TV-kijkers kunnen wijzen, klikken en scrollen met de bewegingsgevoelige controller. Ook kunnen ze gebruik maken van spraakopdrachten met de ingebouwde microfoon om snel geweldige content te zoeken, ontdekken en te kijken op de wereldwijd populaire streamingdienst van Apple. *** 

lg.com/nl

* Promotie geldt voor landen waar Apple TV+ beschikbaar is. Controleer de lokale details op lg.com/nl en lg.com/be_fr

** Aanbieding is beschikbaar voor LG 8K TV’s en LG 4K TV’s op modellen van 2016 tot 2021. Proefaanbieding moet worden ingewisseld tussen 15 november 2021 en 20 februari 2022 (inwisselcodes worden niet meer uitgegeven na 13 februari 2022). Beperkt tot één aanbieding per tv en Apple ID. Alleen voor nieuwe abonnees. Plan wordt automatisch verlengd tegen de prijs per maand in je regio totdat het wordt opgezegd. Apple ID vereist met betalingsmethode in het bestand. Voorwaarden en privacybeleid van Apple zijn van toepassing. Aanbieding niet geldig in combinatie met Apple One of andere gratis trials of aanbiedingen voor Apple TV+. Voorwaarden kunnen worden gewijzigd en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of geannuleerd. Apple TV+ is een gedeponeerd handelsmerk van Apple Inc. Apple is geen sponsor van deze promotie. Alle rechten voorbehouden.

*** Spraakbesturing beschikbaar in Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, India, Italië, Nieuw Zeeland, Filippijnen, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Vietnam.

Bron en foto © LG Electronics

Vorig artikel[video] New Order van Michel Franco binnenkort in de bioscopen
Volgend artikelWIN! FRITZ!Box 7530 AX