Home Nieuws Gadgets & Electronica JBL blijft de PartyBox categorie domineren en onthult de ultieme line-up PartyBoxen

JBL blijft de PartyBox categorie domineren en onthult de ultieme line-up PartyBoxen

© JBL

Maak kennis met de JBL PartyBox Club 120, JBL PartyBox Stage 320 en JBL PartyBox Wireless Mic.

Deze nieuwe generatie partyboxen zijn perfect voor de leukste gelegenheden, met sensationeel geluid en mee slepende lichteffecten. Met verlengde speeltijd, aangedreven door een vervangbare batterij en verbeterde Bluetooth-mogelijkheden, levert JBL dé luidsprekers voor het creëren van de mooiste herinneringen. 

Met JBL Original Pro Sound levert de JBL PartyBox Club 120 krachtig geluid en een diepere bas. Daarnaast biedt deze partybox een dynamische lichtshow van sterren, coole licht- en stroboscoop effecten, die allemaal gesynchroniseerd zijn met de muziek. De partybox heeft maximaal 12 uur speeltijd en een dubbele partytime met een eenvoudig verwisselbare batterij. Daarnaast voegt de PartyBox Club 120 zich bij de line-up aan partyboxen met twee microfooningangen en één gitaaringang. Tot slot is de partybox compatibel met de JBL PartyBox-app.Vier altijd en overal feest met de JBL PartyBox Stage 320 met JBL Original Pro Sound. Met twee uiterst gevoelige woofers en dubbele tweeters kunnen feestgangers naar alle details van hun favoriete nummers luisteren, zelfs op het hoogste volume. Het telescopische handvat en de brede, stevige wielen zorgen ervoor dat de PartyBox Stage 320 gemakkelijk kan worden vervoerd om elke ruimte klaar te maken voor de ultieme party. Ook biedt de partybox een grotere, multidimensionale lichtshow. Met tot 18 uur afspeeltijd, die kan worden verdubbeld met een eenvoudig te verwisselen, vervangbare batterij1, en FastCharge (een oplaadboost van 10 minuten die 2 uur afspeeltijd oplevert), hoeft niemand zich nog zorgen te maken dat het feest halverwege stopt.

Beide modellen zijn voorzien van de toonaangevende AI Sound Boost-technologie van HARMAN, die audio in realtime analyseert met een AI-algoritme om het akoestische uitgangsniveau te optimaliseren. Dit leidt tot krachtiger en minder vervormd geluid. Beide partyboxen kunnen worden verbonden met andere BL Auracast-compatibele partyboxen en draagbare luidsprekers van AuracastTM.

Het essentiële PartyBox-accessoire, de JBL PartyBox Wireless Mic, is moeiteloos te gebruiken en volledig compatibel met alle JBL PartyBoxen. Met twee microfoons in een handig plug-and-play-pakket, biedt de JBL PartyBox Wireless Mic helder stemgeluid en verzekert het de beste prestaties met het Cardioid-patroon voor het oppikken van het hoofdgeluid. Dankzij het JBL shockmount-systeem, dat omgangs- en ademgeluiden filtert, worden ongewenste geluiden geminimaliseerd. De nieuwe microfoon is niet alleen gebruiksvriendelijk met plug-and-play-functionaliteit, maar biedt ook maximaal 20 uur afspeeltijd en een oplaadbare batterij die tijdens gebruik kan worden opgeladen.


Elk feest heeft mu ziek nodig en de nieuwste PartyBox-luidsprekers van JBL brengen het feest tot leven met superieur geluid en een verbluffende lichtshow”, aldus Carsten Olesen, President Consumentenaudio bij HARMAN. “Maak jouw luisterervaring mooier met de nieuwste en beste toevoegingen aan de PartyBox-serie van JBL door het feest naar buiten te brengen, ergens mee te nemen of plug-and-play toe te passen met onze nieuwe draadloze microfoon.”De nieuwe toevoegingen aan de PartyBox-serie zullen in april 2024 beschikbaar zijn op JBL.nl en bij retailers. JBL PartyBox Stage 120 zal beschikbaar zijn voor € 399,99, JBL PartyBox Club 320 voor € 599,99 en JBL PartyBox Wireless Mics voor € 129,99.

Bron en foto © JBL

Vorig artikelSennheiser scoort driepunter op CES 2024
Volgend artikelDit zijn de genomineerden voor de Zapp Awards 2024
Ik ben de eigenaar van Planetzone