Home Nieuws Gadgets & Electronica HUAWEI smartwatches nu compatibel met Strava

HUAWEI smartwatches nu compatibel met Strava

© Huawei

Strava is nu beschikbaar voor iedereen met een Huawei smartwatch. De onlangs gerealiseerde data-integratie van HUAWEI Health met Strava maakt het mogelijk dat eigenaren van een Huawei smartwatch hun gegevens kunnen synchroniseren met hun Strava-account. Ze profiteren van de voordelen van de Strava-community en de mogelijkheden van de app op het gebied van activity tracking.

Vanaf nu kunnen Huawei Health-gebruikers hun persoonlijke en nauwkeurig vastgelegde sportieve prestaties overzetten naar en synchroniseren met hun Strava-account[1]. Dit betekent ook dat Strava-gebruikers kunnen profiteren van de vele voordelen van de Huawei smartwatches, waaronder een lange levensduur van de batterij, nauwkeurige tracking van hun sportieve prestaties met dank aan de TruSeen™-technologie en multi-systeem dual-band GNSS-technologie.

De functionaliteit is beschikbaar in heel Europa, inclusief Nederland en België, en is compatibel met alle Huawei wearables, ook met de nieuwste premium smartwatches zoals de meervoudig bekroonde HUAWEI WATCH GT3 Pro, de HUAWEI GT Runner en de begin volgend jaar in Nederland en België beschikbare HUAWEI WATCH D.

Mathieu Teeuwen, Head of Marketing Retail Huawei Benelux: “HUAWEI Health blijft het aanbevolen platform voor onze smartwatch-gebruikers om hun activiteiten op het gebied van gezondheid en fitness uitgebreid te tracken. We zijn ons ook bewust van de populariteit van Strava, in het bijzonder de community en de mogelijkheden tot delen. We zijn verheugd om onze gebruikers ruime keuze en flexibiliteit te bieden en Strava-gebruikers kennis te laten maken met de vele voordelen van Huawei’s wearable technologie. We kijken ernaar uit om wereldwijd een bijdrage te leveren aan een sterke community voor gezondheid en fitness.”

HUAWEI smartwatches – award winnaars

Huawei heeft met zijn flagship-model, de WATCH GT 3 Pro, meerdere prestigieuze awards gewonnen, waaronder een internationale EISA-award in de categorie ‘Beste Product Smartwatch’ en in Nederland een Kieskeurig Award in de categorie ‘Best Reviewed’. Niet alleen de look en feel van het product, maar ook de uitzonderlijke batterijduur, het geavanceerde besturingssysteem en de overvloed aan toepassingen zijn aspecten die in de prijzen zijn gevallen.

Deze erkenning is in lijn met de behaalde testresultaten voor de eerder dit jaar gelanceerde Huawei smartwatches. Kieskeurig heeft ook het predicaat ‘Beste Getest’ toegekend aan de HUAWEI Watch GT Runner, HUAWEI Band 7, HUAWEI GT 3 en HUAWEI Watch Fit 2.

[1] Hoe HUAWEI Health te synchroniseren met Strava: 

1.    Log in op de HUAWEI Health app.

2.    Klik op “Mij”.

3.    Scroll naar beneden en selecteer “Privacybeheer”. 

4.    Selecteer “Delen van gegevens en autorisatie”. 

5.    Klik op “Strava”.

6.    Druk op “Verbinden met Strava”. 

7.    Je wordt dan naar de Strava website geleid waar je je Strava accountgegevens moet invoeren en moet inloggen op je account. 

8.    Sta de HUAWEI Health app toe om verbinding te maken met uw Strava-account door te klikken op “Autoriseren”. 

Bron en fotoi © Huawei

Vorig artikelDe grootste spellenbeurs van Nederland keert terug
Volgend artikel‘The Masked Singer’ is terug, Dit zijn de nieuwe karakter personages
Ik ben de eigenaar van Planetzone